10 jul 2013

Purchase and nail of the day

Toen ik gisteren weer studie afwijkend gedrag vertoonde, was het tijd om mijn nagels van een manicure te voorzien. Ik koos voor dit prachtige lakje van Essence, wat voor mij na lang zoeken de perfecte nude kleur is, een goed balans tussen wit, nude en rode. Jammer genoeg begint hij nu al bijna op te raken, maar als het goed is zit hij nog wel in het assortiment! 

Daaroverheen gebruikte ik wederom een topper van Essence die verbazingwekkend genoeg een geweldig dekkende glitter achterlaat!


Maar jammer genoeg hield de prachtige manicure (al zeg ik het zelf), het niet lang vol. Vandaag waren er al mega chips te zien, waar ik enorm van kan balen na 1 dagje.. Super zonde!


Daarom besloot ik vandaag om na mijn werk naar de Etos te rijden en een nieuwe goede base coat te zoeken. Ik koos voor de all in one base van Essie die nogal redelijk hoog geprijsd was. Voor 12 euro ben ik erg benieuwd of deze base coat daadwerkelijk zal helpen, maar de tijd zal het leren.



Ik hoop dat deze basecoat gaat werken, maar als dat niet het geval is heb ik natuurlijk een nieuwe nodig. Hebben jullie goede tips voor goedwerkende basecoats? Ik hoor het graag!

8 opmerkingen:

  1. oh wauw wat een mooie combinatie! en je foto's zijn weer spot on

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm. Denk je dat het probleem gefixt is met een basecoat? Zou kunnen... Maar de kwaliteit van Essence is echt slecht, al zijn ze nog zo mooi... Misschien beter om eens een perfecte nude te zoeken in een iets duurder merk?

    Ik ben alvast benieuwd of en hoe het werkt met Essie eronder!

    Liefs
    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie combinatie! Erg cute :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je had het mooi gedaan! Inderdaad jammer dat het zo snel weer lelijk is. Ik gebruik altijd een coat van de Hema:)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie manicure heb je gemaakt. Helaas heb ik dit ook bij Essence nagellakjes, die chippen dezelfde dag nog bij mij. Ik heb nu Essie Rock Solid gekocht en die is echt supergoed als basecoat! Ik denk dat je aan degene die je nu gekocht hebt ook een goed hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oo wat raar, kan inderdaad dat het daardoor komt maar normaal blijven essence lakjes bij mij wel 2-3 dagen zitten. Hopelijk werkt deze base coat dus inderdaad!

      Verwijderen
  6. wauw wat mooi gedaan!!! ga ik ook proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Very pretty, je hebt een mooie blog + 1 follower XO maryjosie

    BeantwoordenVerwijderen