8 jul. 2013

Insta Shots

Naast de vele foto's die ik met mijn spiegelreflex maak, ben ik als vele ook een groot Instagram fan! Ookal upload ik soms high res foto's, 9 van de 10 keer upload ik (bewerkte) iPhone foto's op mijn Instagram. Als je me op wilt volgen, mijn username is: MichelleTamaraD. Voor een klein kijkje in mijn instagram "leven", hieronder mijn 10 laatste foto's!


Sushi, wat ik met gemak voor rest van mijn leven zou kunnen eten. Deze avond was zo'n avond dat mijn vriend en ik er een avondje sushi van maakten, bij onze favoriete sushi restaurant. Met mijn mooie Candy Yum Yum en mijn blauwe groene ooglook kon de avond niet meer stuk. En wat hebben we van die sushi genoten!


Ik ben altijd erg sceptisch over nagel caviar geweest maar toen ik met het nieuwe lakje van mijn schoonzusje (mint candy apple), mijn nagels lakte, paste deze kleur caviar beads er wel heel mooi bij! Omdat ik de volgende dag naar Latin Village ging, zorgde dit voor vrolijke nagels. Maar jammer genoeg waren mijn voorspellingen waar, één keer langs de nagel gaan en de balletjes vielen er vanaf. Ik heb het er dus maar snel afgehaald voordat heel het huis onder lag! Jammer zeg!


Zondag 30 juni was een heerlijke zonnige dag en om 2 uur vertrokken mijn lieve vriendinnetje Zoë en ik richting Amsterdam om een dansje te wagen op Latin Village. Het was heerlijk weer en we hebben enorm genoten, maar ook veel gelopen. Omdat niet goed wisten waar alles was, hebben we het hele terrein wel 10 keer afgelopen en waren het einde van dag ook bek af! Daarom zijn we ook voor de drukte naar huis vertrokken, maar desondanks was het een enorm leuke dag gehad!


Na een tijd geen contact te hebben gehad is het weer enorm fijn om tijd met mijn goede vriendinnetje door te brengen. Zij was ook op Latin Village en na veel niet verstuurde Whatsapp berichten kregen we er een paar smsjes doorheen en waren we in staat om elkaar te vinden. Want het is algemeen bekend dat bereik op een festival, horrible is.


Ondanks ik een enorme uitsteller ben, is het soms tijd om even hard door te bikkelen. Omdat mijn scriptie nog steeds niet af is, was dit éen van die avonden dat koffie mij de nacht door bracht. Gelukkig heb ik mijn feedback presentatie daardoor tot een succes gemaakt en kan ik in augustus (hopelijk) trots zeggen dat ik afgestudeerd ben!


Het is jullie vást niet ontgaan dat ik een kat heb en daar helemaal gek op ben. Maar toch heb ik de pech dat ik na 1 minuut knuffelen meteen rond de 20x moet niezen. Ik ben enorm allergisch, maar het is gelukkig niet zo erg dat hij weg zou moeten. We hebben hiervoor ook de kat van mijn oma overgenomen en daardoor ben ik er wat meer gewend aan geworden. Soms is het zover dat mijn allergie ervoor zorgt dat ik een lekkere bult op mijn gezicht krijg, die op de foto niet zo vervelend lijkt, maar als ik naar beneden keek, was de helft van mijn zicht weg. Bedankt Monchino! 


Eigenlijk is dit een filmpje waarop ik liet zien hoe ik een heerlijke sandwich met kipfilet, spek, sla en mayonaise maakte. Heeerlijk, zeker door de lekkere knapperige spek waar ik zo gek op ben. Het is dat het zoveel tijd kost, maar anders zou ik dit elke dag maken!


Dit is zo'n foto die ik vanaf mijn computer naar mijn telefoon heb gestuurd en hem daarna op Instagram gezet heb. Ik vond deze prachtige pioenrozen er zo mooi op staan, dat hij ook op Instagram mocht pronken!


Wéer sushi. Ik had namelijk nog niet gegeten en omdat ik laat thuis was en mijn ouders weg gingen, moest ik wat te eten bestellen. Ik had geen zin in iets vets en koos daardoor vanzelfsprekend genoeg voor sushi. Een pluspuntje was dat het er binnen een kwartiertje was, in plaats van drie kwartier! Yum!


Vanochtend werd ik, na een heerlijk weekend vol zon, ook wakker met een heerlijk zonnetje. Maar nadat ik deze blogpost geschreven heb, is het tijd om aan de ontwerpen voor mijn scriptie te zitten. Misschien mag ik me vanmiddag belonen in om het grote zwembad hier te dobberen. Die is zo ongelofelijk lekker, die komt zeker nog op Instagram te staan, dus hou me in de gaten ;-)

Wat gaan jullie vandaag doen? Hebben jullie (nog) school/werk of kunnen jullie ook lekker van het zonnetje genieten?

16 opmerkingen:

 1. Je maakt echt leuke instagram foto's! Ik ga vandaag even niks doen haha, moet haast de rest van de week werken, dus nu even rustig aan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Heerlijk, hopelijk heb je van het zonnetje kunnen genieten! Ik in iedergeval nog wel lekker!

   Verwijderen
 2. oh jee, die allergie lijkt me echt niet leuk!
  de foto's daarentegen weer wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige foto's! wat erg dat je allergisch bent.. ik knuffel mijn kat echt constant, denk dat ik mezelf dood zou niezen :D mijn kat daarentegen zou misschien wel gelukkig zijn met wat meer rust :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha precies, maar daarentegen haat hij het ook als ik nies en dan gaat hij heel kwaad mauwen haha.

   Verwijderen
 4. Your nails are sooooo pretty! X Anna

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah je hebt echt hele leuke foto;s op Instagram! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je een knappe meid :-) Heel leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmmm, sushi! En wat jammer dat die balletjes er zo snel weer af vielen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie ketting heb je aan op de 1ste foto!

  BeantwoordenVerwijderen