About


Nieuwsgierig
Vanaf kleins af aan ben ik een creatief klein meisje geweest die altijd alles zelf wilde uitzoeken. En dan bedoel ik niet het tussen de bomen in klauteren, want dan werden mijn handen en mijn jurkje vies, maar meer op het gebied van techniek. Als ik met sinterklaas of een andere feestdag een mooie kadotje kreeg waar batterijen bij zaten, ging ik zonder eerst het speeltje te bekijken, op zoek naar het klepje waar de batterijen in horen te zitten.

Interesses
Sinds dat ik een computer op zolder had staan die toen alleen 's avonds na 8 uur gebruikt mocht worden, was ik al bezig om vanalles te produceren, van tekeningen in Paint tot collages in Paint Shop Pro. Omdat ik dit zo leuk vond ben ik aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design begonnen die ik met een mooie 8 heb afgerond. Tijdens deze studie periode heb ik veel kennis opgedaan over grafisch ontwerpen, webdesign en webontwikkeling. Daarnaast heb ik mijn liefde voor het maken van foto's voortgezet door veel te oefenen met mijn toenmalige Olympus E500 en mijn huidige D600. Mijn persoonlijkheid wordt gevormd door deze technische kant in mij en mijn liefde voor stijling en beauty.

Momenteel
Op het moment werk ik met veel plezier bij The Little Green Bag. Een tassen en accessoires webshop waarvoor ik alle marketing bij hou, van het ontwerp van de webshop tot de facebookpagina! Benieuwd, neem dan zeker een kijkje, ik kan je garanderen dat je ook alles zo leuk vindt als ik!

Style Shoot & Design
Elk aspect waar ik van hou heb ik verwerkt in de naam van dit blog, Style Shoot en Design. Ik heb dit blog gecreƫrd om mijn creativiteit kwijt te kunnen en om een plek te hebben waar ik mijn leven kan bundelen, ik hou namelijk van overzicht en orde.

Contact
styleshootdesign@gmail.com

2 opmerkingen:

 1. Heej, leuke blog heb je!
  &Ik vroeg me eigenlijk iets af, ben jij half indonesisch toevallig? Ik las op een van je blogberichten dat je moeder iets voor je had meegenomen uit Bali. Ik ben namelijk half indonesisch, half belg daarom^^
  Liefs, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Carline! Dankjewel! Ja dat klopt, ik ben half Indonesisch (mijn moeder) en half Nederlands (van mijn vader). Ik heb net je youtube video bekeken en wat ben je een knappe meid, plus wat praat je goed engels zeg. Ik zou haast denken dat je Amerikaans bent!

   Verwijderen