12 jul. 2013

I am glasses kind of girl now

Aangezien ik hele dagen op de computer zit, voor mijn werk, maar de laatste tijd vooral voor mijn scriptie, kunnen mijn ogen het nog wel eens moeilijk hebben. Tijdens het lezen van papers, waar tekst heel dicht op elkaar staat en het vooral veel tekst is, had ik vaak last van knijpende ogen. Ik ging daarom naar de opticien om mijn ogen op te laten meten en hij stelde vast dat ik niet echt sterkte nodig had. Hij raadde wel een bril met +0.25 aan, waardoor mijn ogen meer rust krijgen, maar ik liet het toen even voor wat het was.

Een week geleden besloot ik toch een bril aan te schaffen, om mijn ogen een beetje rust te gunnen. Het kwam mooi uit dat er bij DA een korting op de Eyelove brillen was, waarbij je 30 euro voor een bril betaalt.

Ik koos de onderstaande bril uit, die vandaag al binnen was, ondanks de wachttijd normaal twee weken is. Score, want ik hou totaal niet van wachten!
Hoe bevalt hij?
Ik moet er vooral nog erg aan wennen, het is raar om ineens een bril op sterkte te hebben omdat ik nooit een bril heb gehad. Als ik hem gewoon door het huis op heb of naar de winkels, is het nog erg wennen omdat je zicht zo beperkt is. Maar daarentegen merk ik op mijn computer wel verschil, de tekst oogt een stuk rustiger waardoor ik niet zo met mijn ogen hoef te knijpen!En zo staat hij me haha. De eerste is ietwat serieus maar de foto wilde maar niet lukken :-)

Hoe vinden jullie hem staan? Hebben jullie zelf ook een bril of zelfs een bril op zo'n lage sterkte? Let me know!


11 opmerkingen:

 1. Hij staat je prachtig! Ik wil heel graag een bril met zulke grote glazen, maar omdat ik twee verschillende ogen heb staat dat nogal gek (het ene glas is vergrotend en het andere verkleinend), maar ga het toch ooit proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oo jaa snap ik, dat is wel echt vervelend, maar als je het wilt, gewoon doen! Het zal vast niemand heel erg opvallen toch? :)

   Verwijderen
 2. Staat zo leuk! In heb exact hetzelfde probleem met mijn ogen. Ik heb toen toch een ray ban besteld. Ik ga hem terug wat vaker dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, gewoon lekker dragen, ik vind het echt wel fijn!

   Verwijderen
 3. Wauw, hij staat je ontzettend mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze bril staat je echt superooi! Ik ga ook eens kijken, dit model is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, staat je erg mooi meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je echt goed! Leuk ook dat de bril vanbinnen roze/rood is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je echt super goed!

  Je hebt echt een brillenhoofd haha ;).
  Knappe meid.

  xx Farah

  BeantwoordenVerwijderen