3 dec. 2013

This weekend room details

Afgelopen vrijdag besloot ik voordat ik naar mijn werk ging, wat foto's van mijn kamer te schieten. Omdat ik zo van verandering hou en dingen snel zat ben, zit ik nu in een fase om mijn kamer helemaal clean te maken, maar ik ben nu close to my goal! Omdat ik pas om 10 uur begin (lucky me), had ik genoeg tijd om even foto's voor upcoming blogposts te maken, aangezien de ochtendzon het perfecte fotolicht geeft.

Benieuwd hoe mijn kamer eruit ziet, keep watching!


Dit paarse boekje kocht ik in Miami, genaamd: "Don't sweat the small stuff" en eerlijk gezegd moet ik toegeven dat ik hem nog nooit echt gelezen heb.. Maar ik kocht hem omdat ik Dulce Candy op Youtube er altijd zo positief over hoorde. Note to myself: binnenkort even lezen!

Verder heb ik een boek van Bobby Brown, een illustratie boek en een Keep Calm boekje opgestapeld liggen. Normaal ligt daar ook het boek van Lauren Conrad, genaamd Beauty bij, maar die heb ik momenteel even uitgeleend!


Het thema van mijn kamer is dan ook white :)


Een super festive christmass cup van Starbucks, van toen ik laatst met m'n vriend in Amsterdam was. Dit is dan ook het enige in mijn kamer wat kerst uitstraalt, afgezien van de kerstlichtjes, maar die gebruik ik whole year round!


Mooie pastel roze rozen die ik van mijn schoonzusje kreeg! Eindelijk vervanging voor mijn neppe bloemen.. Ik vind het altijd zo jammer dat bloemen zo snel lelijk worden..


Sinds ik een super mooie iMac 27" op mijn werk heb, is mijn oude vertrouwde macbook met officieel pensioen. Toch gebruik ik hem thuis nog voor mijn blog etc, maar anders ligt hij gewoon op mijn kamer uit te rusten van al zijn harde werk!


Lief valentijns beertje die ik al 4 jaar trouw op mijn kamer heb zitten. Ik kreeg deze van mijn vriend tijdens onze eerste Valentijnsdag en ik kan het nooit over mijn hart verkrijgen om hem weg te stoppen!


Welk thema heeft jouw kamer? :)

10 opmerkingen:


 1. Supermooie foto's! Mijn thema is wordt ook wit, ik ga binnenkort mijn kamer veranderen. Heb er echt zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah wat is die teddy beer LIEF! :) En de kerstmokken van starbucks zijn ook altijd heel leuk. Mijn thema is vooral heel wit, net zoals jij haha. Maar ik mag het eigenlijk ook wel een rommeltje noemen, dat vind ik eigenlijk heel stom. Ik ga er maar snel eens wat aan doen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's heb je gemaakt, en wat een lief beertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heb je het mooi ingericht! en je foto's zijn weer prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt heel mooie foto's gemaakt! Het lijkt m'n droomkamer wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een super leuke details op je kamer
  ook erg mooie foto kwaliteit

  liefs,
  en nog een fijne december maand met je vrienden en familie

  BeantwoordenVerwijderen