5 dec. 2013

Lieve George is in town!


Mijn lieve neef Georges die ongeveer een jaar geleden naar Indonesië is verhuisd om straat kinderen te helpen met zijn geweldige stichting, was vanaf begin vorige week weer even hier! Je snapt natuurlijk wel dat ik het enorm jammer vind, dat hij voor "altijd" geëmigreerd is, maar dat maakt het alleen maar leuker als hij weer even hier is!

Ondanks dat hij hier maar twee weekjes is, was het wel tijd om te werken, maar dat betekende wel meteen quality time! Hij organiseerde namelijk een Sinterklaas feest bij een groot bedrijf, waar ik en andere bekenden afgelopen zaterdag voor hem werkte.
Tijdens dit feest had hij allemaal activiteiten voor kinderen uitgezet om ze van 10 tot 12 te vermaken. Ze konden bijvoorbeeld verven in de Picasso hoek, taaitaai poppen versieren en origami's maken! Tussendoor deden ze dansjes met de pieten en om half 12 kwam ook Sinterklaas nog even langs, die natuúrlijk cadeautjes meebracht!

Ik mocht de activiteit kleurplaten maken begeleiden en droeg daarvoor zoals je op de eerste foto ziet een rood schort. Niet dat ik er heel erg vies van werd, maar dat was onze outfit! De kleding voorschriften waren dan ook black all the way. Dus ik legde vrijdag avond dit zwarte setje met een zwarte broek en een longsleeve klaar. Heerlijk om 's ochtends een keer niet te hoeven nadenken over ik aan doe!


Hier was ik voordat de kinderen binnen kwamen, héel serieus aan het schilderen! Pretty hah?!


Om mijn outfit nog een beetje "glam" te geven droeg ik deze prachtige ketting die ik op mijn verjaardag van mijn nicht kreeg! Ik ben echt enorm fan van dit prachtige exemplaar van de H&M en ik betrap mezelf erop dat ik hem bijna elke dag draag.

Het was een super vroege (we begonnen om half 8, dus ik stond om 6 uur op, OP EEN ZATEDAG!), maar leuke dag met mijn lieve neef die ik het liefst altijd hier heb! Maar ik weet dat het missen veel minder erg is dan zielige kindjes in Indonesië, die zijn hulp goed kunnen gebruiken. I am a super proud niece!

Ken jij iemand die zich actief inzet voor mensen die het hard nodig hebben?

9 opmerkingen:

 1. Wat super gaaf zeg. Heel erg bijzonder dat hij zich zo inzet voor kinderen, wat een leuk initiatief! Wat een ontzettend mooie ketting had je om, en leuk dat je zelf ook mee hebt geholpen! Jammer dat hij zo ver weg woont :(

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat fijn dat je weer tijd met je neef kon doorbrengen! Wat goed dat hij zich inzet voor kinderen. Die ketting is echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great outfit dear. Anyway, I did a little year ender reader survey on the blog. Hope you can answer. :))

  xoxo;
  What Kenny Hearts a Lifestyle Blog


  - Facebook
  - Bloglovin
  - Instagram @whatkennyhearts

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh die ketting is echt prachtig! en wat een prachtig initiatief van je neef!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat bijzonder. Die ketting is trouwens echt lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend gaaf dat die weer even terug was! En respect voor wat die dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig initiatief!! :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen