11 dec. 2013

I hit pan on my mac bronzer

Bijna een jaar geleden kreeg ik deze mac bronzer met kerst en tot op de dag vandaag ben ik er nog een groot fan van! Ik heb hem een tijdje afgewisseld met mijn Sunny bronzer van NYC die ik in Amerika kocht, maar sinds die bij mijn vriend ligt, gebruik ik deze bronzer iedere dag!Toen ik deze bronzer kreeg/uit had gezocht voor kerst gebruikte ik eigenlijk niet echt goede bronzers. Ik had wel een bronzer van Essence en van Catrice, maar die voldeden niet echt aan mijn eisen aan een bronzer. Na vele goede verhalen over deze Matt Bronze van Mac moest en zou ik hem uit proberen en de kerst was daar een goed moment voor!

Omdat ik een wat getinte huid heb, moet een bronzer aardig wat pigment hebben, wil ik er iets van zien. Dit product heeft dat dan ook zeker en heeft daarnaast precies de goede kleur waardoor hij niet te licht maar ook niet te donker voor mijn huid is. Hierdoor wordt hij niet assig en ook niet "muddy", perfection?!


You know you like a product, when you hit pan!


Ik raak eerlijk gezegd niet vaak de pan van een product, maar bij deze beauty is het wel het geval! Ik gebruik hem dan ook al bijna een jaar dus het moest wel eens tijd worden.

Gelukkig is hij nog lang niet op want ik ben een groot fan van dit product en zal hem zonder twijfel nog een keer kopen als hij écht op is!Ik gebruik om de bronzer aan te brengen en hele stijve buffing kwast die ik op Ebay kocht. Op de foto is het misschien niet héel goed te zien en ik ben geen expert op het gebied van shapen, maar deze combinatie geeft een heel mooi effect!

Heb jij deze bronzer ook? En wat vindt jij ervan?

11 opmerkingen:

 1. hij staat je inderdaad erg goed! en ik heb ook pan in mijn benefit bronzer, serieeeeus pan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zonde van de pan! Hij is inderdaad prachtig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, staat je heel erg goed! Mooie foto's ook. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Hij gaat dus vrij lang mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is erg mooi bij je! Ik heb zelf een bronzer van Rimmel London. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik raak zelf ook niet vaak pan! Deze bronzer is echt super mooi en natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je hebt echt een mooi gezichtje!
  je make-up zit geweldig
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze bronzer heb ik zelf niet maar het ziet er wel ontzettend mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen