24 nov. 2013

15 random facts about me

Als ik tussen al mijn abbonementen een 25 random facts video tegen kom, is er een grote kans dat ik erop klik. Want wat ik nou leuker dan kleine feitjes over iemand te leren, die je anders nooit had geweten. Misschien heel nieuwsgierig, maar ik vind dat echt heel leuk!

Ik ga jullie nu opzadelen met 15 feiten over mij en als jullie het leuk vinden zal ik er later nog een keer een paar plaatsen! Let's get started.


1. Ik ben enorm vergeetachtig, oké enorm is wel overdreven, maar omdat ik dingen snel vergeet, zet ik bijna elke dag wel wekkers op mijn telefoon met een reminder tekst. Zelfs voor de pil staat een standaard wekker, want anders zou ik hem echt vergeten!

2. Ik heb een tik en dat is dat ik de mascara van mijn wimpers af trek.. heeel slecht want ik trek al mijn wimpers eruit, maar ik kan er echt niet mee stoppen.. Iemand tips toevallig?

3. Ik ben best introvert en kijk graag eerst de kat uit de boom voordat ik mezelf kan zijn, zeker bij een groep nieuwe mensen..

4. Daarentegen ben ik wel heel sociaal en probeer altijd de best mogelijke indruk te maken.

5. Ik ben vaak te lui om twee keer de trap op en af te lopen waardoor ik vaak elk deel van mijn lichaam benut om spullen te dragen.

6. We hebben thuis een kat, maar eigenlijk ben ik enorm allergisch.


7. Ik drink veeeel te weinig op een dag. Twee glazen? Geen uitzondering. Ik realiseer me dat het echt heel slecht is, maar ik heb gewoon weinig behoefte aan drinken.

8. Ik haat het om naar de toilet te gaan en mede daardoor drink ik zeker indirect te weinig. Als ik een paar glazen drink, moest ik gewoon veel te snel weer naar de toilet. 

9. Ik begin vaak aan dingen, maar stop er dan na een tijdje weer mee. Zoals dat ik een tijd schilderde, toen weer in de weer was met de naaimachine en dan weer into de DIY's was. Ik hoop dat ik bloggen, ondanks weinig tijd, wel volhou!


10. Ik ben ongeduldig. Als ik iets wil hebben wil ik het ook nu, ik kan er dan ook heel slecht tegen als ik in de winkel moet horen dat het nog twee weken duurt voordat het binnen komt. Dit gaat ook op wanneer ik iets gekocht heb wat in elkaar gezet moet worden, van bijvoorbeeld IKEA. Het moment dat ik thuis kom, begin ik meteen met het bouwen en frutselen totdat het af is!

11. Ik word chagrijnig van de regen en grauwe dagen. Het grootste voordeel van de zomer vind ik dan ook de blijdschap die de lucht uitstraalt, die me meteen vrolijk maakt!

12. Kou is echt mijn grootste vijand, daar kan ik echt niét tegen. Omdat ik best weinig vet op mijn botten heb, krijg ik het echt heel snel koud. Hier had ik vroeger al last van toen ik standaard paarse lippen had tijdens zwembad kinder feestjes.. Heel fijn!

13. Sushi is my favourite food, zonder twijfel!14. Ik hou van auto rijden, heerlijk met de radio aan en het liefst met een zonnetje met mijn zonnebril op!

15. Ik heb vanaf mijn 7e tot mijn 13e gedanst, maar heb het in verband met roosters op de middelbare school moeten opgeven.. Gelukkig sport ik sinds kort weer, waardoor ik me weer een stuk gezonder voel!In welke feiten kan jij jezelf herkennen?
Let me know if you liked these facts!

21 opmerkingen:

 1. Haha dat met die spullen de trap op sjouwen doe ik ook met het risico dat de helft valt onderweg naar boven :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen. Dat ongeduldige herken ik mezelf wel in terug. En sushi is ook mijn favourite foodie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa feitjes zijn altijd zo leuk! Ik herken mezelf heel erg in 2 en 9 haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik herken me in zo veel dingen, best grappig :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken mezelf zeker in 1 en 5! Ik wil liefst zoveel mogelijk in één keer dragen, dan denk ik altijd "het móet maar lukken". Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha heel erg herkenbaar met de spullen en de trap! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu mis ik je nog meer!!

  16. Kan nooit een Kruidvat in lopen zonder iets te kopen: je nagellak-collectie is immers nooit groot genoeg!

  17. 's Avonds na 12 uur word je pas echt productief. Waar andere mensen naar bed gaan, ga jij beginnen ;-)

  18.. Wordt later vervolgd! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I miss you too <3 snel weer afspreken!! Maaar dat zijn inderdaad erg rake feiten ;) die komen in de volgende editie haha!

   Verwijderen
 8. Super leuk om te lezen,ik herken ook verschillende dingen,kou is ook mijn grootste vijand ,regen word ik ook depri van ,nog wel meer punten!hahha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke feitjes! Ik ben erg lui en loop ook inderdaad altijd bepakt en bezakt de trap af. Hetzelfde als ik gewinkeld heb of boodschappen heb gedaan. Echt niet dat ik twee keer ga lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. prachtige foto's weer meid! ik herken me in heel veel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha ik herken er erg veel! vergeetachtigheid en ook soms echt een hekel aan de kou hebben! en heb ook gedanst en ga zo nog maar even door!
  erg leuke tag is dit ook!

  liefs,
  en nog een hele fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk om dit te lezen, dat met de mascara doe ik ook af en toe.. Kom er niet vanaf haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuk om te lezen dit! In het te weinig drinken herken ik me! Ik vergeet het 9 van de 10 keer, ook omdat ik er geen behoefte aan heb.. en omdat ik geen water lust, haha, dus pas als ik hoofdpijn krijg realiseer ik me dat ik weer te weinig gedronken heb:P
  xx
  Discover my Stylish Confessions♥
  WIN jouw favo paar Miss Roberta schoenen! *giveaway!*


  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om te lezen! Ik drink ook veel te weinig. Ik drink alleen als ik iets eet eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik ben ook echt extreem vergeetachtig! oops lol. en sushi is ook het lekkerste eten wat er is ;)

  BeantwoordenVerwijderen