18 nov 2013

Review: Katy Perry Killer Queen

Na mijn diploma uitreiking verrasten mijn ouders me met een cadeaubon van de Ici Paris. Ondanks dat ik na mijn verdediging al een prachtige Buddhe to Buddha armband kreeg, was dit extratje zeker niet mis! Ik wist gelijk dat ik er een nieuwe geur van wou kopen, want mijn heerlijke Lady Gaga Fame is al half leeg en ik was wel toe aan wat afwisseling! Ik besloot voor de mooie Katy Perry Killer Queen te gaan. Lees hierna wat ik ervan vind!

Katy Perry Killer Queen

Ten eerste is de flacon prachtig. Een beetje kitsch, maar hij kan ermee door! De mooi oranje/rode gradient maakt de fles erg chique en geeft het geheel een mooie dimensie. Hij ligt ook erg fijn in de hand en moet wel liggend opgeborgen worden aangezien de onderkant in een punt loopt.

Katy Perry Killer Queen verpakking


Door de 100ml inhoud is niet alleen de flacon, maar ook de verpakking erg groot. Ook is deze wel een beetje over de top met de fel rode verpakking en de paarse details, deze had wel iets meer class mogen hebben..

Katy Perry Killer Queen

Katy Perry Killer Queen

Katy Perry Killer Queen dop

Katy Perry Killer Queen

Verder vind ik de dop van de fles erg mooi uitgewerkt met de initialen van mevrouw Perry en zet hij echt de kroon op deze prachtige geur. 

Want van de geur ben ik echt een groot groot fan! Dit komt vooral door de gelijkenis met Viktor & Rolf Flower Bomb waar ik een enorm groot liefhebber van ben. Het enige jammere van deze geweldige geur is dat hij enorm duur is, ik heb nu een 30ml als ik het goed heb, maar die gebruik ik alleen op special gelegenheden.

 De geur van Killer Queen is echt super lekker zoet en vrouwelijk. Daarentegen vind ik het geen kinderachtige geur en kan hij wat mij betreft prima voor elke dag.

Katy Perry Killer Queen

Een ander prettige bijkomend voordeel is, dat ik er maar 20 euro voor betaalde! Hij was namelijk eerst €49,50 maar is nu met 50% afgeprijst naar €24,75! Aangezien ik een cadeaubon van €30,- had én nog een verjaardags kortingsbon van €5,00 kwam dat neer op €19,75! Naar mijn idee een geweldige deal voor 100ml van deze heerlijke geur.

Ik twijfel stiekem nu al of ik nog een backup zal aanschaffen... hmmm..

Zijn jullie al bekend met deze geur? 
Ga zeker even ruiken en sla daarna snel je slag met deze geweldige actie!

14 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige foto's! Dit parfum lijkt me echt lekker. Het lijkt erop dat je een filter over je foto's doet. Is dat zo? Want je bewerkt ze erg mooi. Heb je misschien hier tips voor?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Daniëlle. Dankjewel voor je compliment! Ik gebruik een zelf gemaakte action in photoshop waarbij ik de foto's lichter maak, een gele paarse color tint geef en het contrast verlaag waardoor er een matte laag overheen valt. Het is echt even knutselen met wat je mooi vindt, maar ik ben zelf fan van vooral foto's oplichten en een lichte achtergrond gebruiken. Alhoewel donkere achtergronden voor sommige producten ook heel mooi zijn! Succes!

      Verwijderen
    2. Ik ben even aan het prutsen geweest, maar het is nog best lastig! Ik download soms ook Actions, maar kan nooit de perfecte vinden.

      Verwijderen
  2. Ik heb deze geur ook en hij is een van mijn favoriete geuren! Heerlijk warm, maar ook zoet. Ik draag hem in ieder geval graag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw dat is geen geld voor zo'n nieuw product!
    Misschien dat ik deze dan ook wel ga halen want mijn luchtjes heb ik of gekregen of zijn al bijna op!

    Lots of love
    http://rachelkromdijk.blogspot.nl

    + ik hou juist van heerlijke zoete geurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind het flesje ook echt zo leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie foto's! Ben heel erg benieuwd naar de geur :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt me een heerlijk luchtje ^^

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vorige week had ik Killer Queen geprobeerd op mijn pols en ik liep er de hele tijd aan te ruiken. Heerlijke geur. Nu twijfel ik of ik hem zou kopen.. :) mooie foto's trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is echt zalig! Ik kreeg hem voor mijn verjaardag van mijn dochter :)
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb hem ook, en hij ruikt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen