16 nov. 2013

What I've put on my instagram #1

Vandaag geef ik jullie een samenvatting en meer uitleg bij mij afgelopen 12 Instagram foto's. Hope you like it dolls!


1 - Vorige week donderdag was het dan eindelijk zover: mijn diploma uitreiking! Ondanks ik hem al eind augustus gehaald heb, is het wel fijn dat ik hem nu fysiek thuis heb liggen. 2 - Die zaterdag erna hebben mijn vriend en ik een lekker dagje in Amsterdam vertoeft, in eerste instantie langs de Apple Store en daarna lekker het centrum in. Lekker gewinkeld en we zijn zelfs twee keer bij de Starbucks geweest, I ain't complaining! 3 - Die zondag daarna stonden mama, mn nicht, tante en ik op de rommelmarkt, lekker oude spulletjes verkopen en het was nog gezellig ook! 4 - Rokjesdag! Ik besloot mijn circle skirt te combineren met een simpele witte v-neck en het stond nog leuk ook! 


1 - Ik ben helemaal fan van lijstjes maken en het liefst op écht papier. Op mijn werk gebruik ik nu dit super chille notebookje waar ik elke dag to-do lijstjes in maak. Heerlijk om afgeronde te taken af te kunnen strepen! 2 - RTL programma Lifestyle Experience + kwam op werk langs om opnames te maken! Echt super leuk om een keer mee te maken! 3 - Pretty breakfast. Ik ben een beetje aan het proberen om gezonder te ontbijten, hier had ik magere aardbeien kwark, muesli, rozijnen en chia zaadjes. En dat maakte best goed! 4 - Het is alweer aardig koud, dus ook op kantoor heerlijk cozy truien en veel bakjes thee, heerlijk sweater weather!


1 - Ahhhh ik wil weer terug naar Miami! Wat is deze foto aantrekkelijk tijdens deze sombere dagen! Gelukkig zijn mn vriend en ik al een tripje voor volgend jaar aan het plannen. 2 - Koffie, ook dat is op werk lekker groen! Het kopje dan, gelukkig niet de koffie ;) 3 - Elke maandag ga ik nog trouw naar de sportschool én ik moet zeggen, dat het steeds beter ga. Ondanks ik áltijd na de les kapot ben, ik merk dat ik sterker wordt en ik bouw elke les mijn gewicht op. 4 - Ik ging bij de Big Bazar langs om te spitten naar Essie lakjes, die er niet waren, maar wel deze mooie items. De lipproducten van Revlon beginnen echt een favoriet te worden, heel fijn en goed gepigmenteerd!

Volg je me al op instagram? ;)

9 opmerkingen: