8 nov. 2013

The working days & waarom ik zolang niet geblogt heb

Zoals jullie misschien wel weten, was ik 29 augustus eindelijk afgestudeerd! Na een lange periode zwoegen aan mijn scriptie, kon ik er eindelijk een punt achter zetten. Echter was het daarna geen tijd om te relaxen, maar de hoogste tijd om aan de bak te gaan, ik kon namelijk bij mijn afstudeerbedrijf/webshop The Little Green Bag blijven werken!

Ik ben enórm blij dat ik nu fulltime voor dit toffe, groeiende, bedrijf werk en dat ik ervoor heb gekozen om mijn passie en interesse met elkaar te kunnen combineren. Maar laten we daar maar niet op in gaan, want dan word ik wel heel sentimenteel haha.

Voor nu een snelle look of the day op een normale werkdag!De laatste tijd draag ik mijn haar vaak in een strakke knot met een midden scheiding. Ten eerste is dat erg gemakkelijk op een bad hair day én het staat best professioneel!Mijn outfits probeer ik altijd comfortabel, maar netjes te houden. Zo draag ik dus meestal een colbertje met daaronder vaak een lang shirt en een lekkere dikke legging(broek). Ook heb ik pasgeleden eindelijk de perfecte enkellaarsjes met subtiele studs en een hak gevonden, die ik nu dagelijks draag.


Deze ooglook is mijn typische to-go look. Een donkere matte bruin in de crease en een glimmende lichte kleur op mijn ooglid. Ook gebruik ik vaak een glimmende highlighter in de binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot, alleen was ik die hier vergeten haha.


Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, blog ik érg weinig de laatste tijd. Dit komt vooral door de lange dagen die ik maak, plus het weinige licht wat ik 's avonds heb om foto's te maken. Ik maak namelijk het liefst mijn foto's met daglicht, maar die is zo goed als verdwenen als ik om half zeven thuis ben.

Toch vind ik het enorm zonde en ga ik echt mijn best doen om het weer op te pakken! I can't promise anything, maar ik ga m'n best doen!


Wat is jouw to-go outfit voor je werk en wat doe je voor werk?

10 opmerkingen:

 1. Wat super dat je bij het bedrijf fulltime kon gaan werken. Ik vind je outfit en look erg geslaagd. Ziet er heel classy en professioneel uit. En de strakke knot staat je ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige look, en superfijn dat je bij dat bedrijf aan de slag kon. Veel succes nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je hebt kunnen blijven bij je afstudeer bedrijf/stage. Heb je erg mazzel mee in deze tijd :) Hele mooie outfit heb je aan. Ik heb vaak een donut knot in en ook een nette blazer op mijn stage. Hopelijk kun je inderdaad weer meer gaan bloggen, we wachten het af. Tot snel :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat fantastisch voor je dat je bij hen kon gaan werken! ik zou zeggen, grijp deze kans maar met beide handen hoor, het bloggen komt wel als er tijd is :) en je ziet er weer stunning uit as always

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Je haar staat je erg goed zo met een knot! Ook al blog je weinig door alle drukte, ik blijf toch wel je blog bezoeken hoor! ;-) Hihi!

  Succes met werken Michelle!

  Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je bij je stagebedrijf kon beginnen! Hele leuke outfit + makeup! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw je outift en make-up! Volledig mijn stijl!

  BeantwoordenVerwijderen