5 okt 2013

Update: Mijn mini vakantie 2013

Omdat ik na mijn afstuderen vrijwel direct aan het werk ben gegaan, heb ik geen tijd gehad om even lekker te relaxen. Ik vond het daarom een goed idee om er dit jaar nog een weekje tussenuit te gaan, lekker voor de winter nog een kleurtje opbouwen! Jammer genoeg kon ik niet op vakantie gaan met mijn vriend, aangezien hij in deze maanden geen vrij meer kan krijgen. 

Toen ik deze vakantie met mijn half jaar oudere nicht (praktisch zus) besprak, vertelde zij dat ze ook graag een weekje weg wilde. We kwamen al snel tot de conclusie dat we lekker samen zouden gaan en we hebben een heérlijke relax vakantie gehad! Deze "niks doen vakantie" verklaart dan ook dat dit écht (naast een paar andere blogpost foto's), de enige "goede/leuke" dslr foto's zijn. Wel heb ik genoeg foto's met mijn iPhone gemaakt, waarvan er een paar op mijn instagram te vinden zijn!

Dus kijk gezellig mee naar een kleine sfeerimpressie!





Typische vakantie chips! Pringles naturel <3









We hebben nog enorme geluk gehad met de periode waarin wij de vakantie geboekt hebben! Op de laatste dag werd het namelijk echt noodweer, keiharde regen, storm en zelfs onweer! Wat hadden we gebaald als we in deze week aan waren gekomen..

Wat vond ik van de vakantie? Oja trouwens, we zaten in Marmaris. In het Blue Bay Platinum all inclusive hotel dat op "loopafstand" van het centrum van Marmaris ligt.

Ten eerste hebben we het super leuk gehad, lekker gelaxed en vooral echt heel weinig gedaan. Maar toch vrees ik dat ik na ongeveer 5 vakanties in Turkije een beetje klaar ben met én all inclusive hotels (want die was vooral kwa eten niet ál te goed) en met de mentaliteit van de verkopers van al het nep. Dit kan liggen aan het feit dat we twee meisjes zijn, dat denk ik wel, maar als ik me goed herinner is dit altijd zo geweest.. 

Het viel nu extra op en we merkten vaak dat we in het Turks werden nageroepen wanneer we twee keer nee op de vraag "yes please, take a look inside" zeiden. Je snapt dus wel dat we er op gegeven moment helemaal klaar mee waren en liever alle verkoper vermeide. 

Al met al was het wel een heerlijk relaxte vakantie, maar waarschijnlijk zal ik voor mijn volgende vakantie een ander zonnig land opzoeken!

14 opmerkingen:

  1. Haha, pringles zijn voor mij ook typisch een vakantie snack. Gelukkig heb je geen last gehad van het slechte weer :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Erg leuk om te zien. En die vissengraatvlecht staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Snap wel dat je er dan een keer klaar mee bent. Maar je foto's zijn prachtig zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er inderdaad goed uit, heerlijk weer en relaxen! Wat heb je toch weer prachtige foto's gemaakt. Ik vraag me af hoe je die maakt? Heb je bepaalde instellingen of is dit puur fotobewerking qua kleur en en 'blur' effect? Ik ben ook veel bezig alles te ontdekken, maar jouw foto's zijn echt geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Nee ik gebruik eigenlijk gewoon een 50mm lens op mn canon 600D camera waardoor je dat "blur" effect krijgt en daarna bewerkt ik ze af en toe na in Photoshop :) Let me know als je nog vraagjes heb!

      Verwijderen
    2. Toch maar eens die lens aanschaffen dus :) Ik heb nl precies dezelfde camera en daar kun je echt prachtige foto's mee maken. Photoshop lijkt me ook een uitkomst, alleen moet ik daar nog mee om zien te gaan, want het ziet er behoorlijk ingewikkeld uit, haha. Bedankt!

      Verwijderen
    3. Ja moet je doen! Gewoon lekker veel oefenen met je camera instellingen etc en t zelfde geldt voor Photoshop, alhoewel dat wel iets lastiger is ;P

      Verwijderen
  5. Wat een mooie foto's! En wat heb je een prachtige vissengraat vlecht!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. you look great!!!
    love the photos!

    x Sophia

    www.sophiasstylediary.blogspot.de

    BeantwoordenVerwijderen