30 sep. 2013

Foto feiten #2: Katten, pasta en sale

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn eerste foto feiten post plaatste! Zoals je zo zal zien, is die een kleine terugkerende serie op mijn blog waarin ik foto's uit mijn filmrol post, die een feit over mijn persoonlijkheid duidelijk maken. In de vorige post vertelde ik bijvoorbeeld dat ik gek ben op fondant op een taart en gek ben op pioenrozen.

Benieuwd wat de volgende vijf foto's over mijn zeggen? Keep scrolling down!


Het is alweer een tijdje geleden dat mijn lieve kat Monchino op mijn blog is langsgekomen. Maar als je door mijn filmrol scrolt, zie je om de paar foto's een paar kiekjes van dit schattige beestje voorbij komen. Ik kan het namelijk nooit laten om een foto te maken wanneer hij weer in een schattige positie ligt, I just can't resist myself! 

En vooral als hij op mijn bed ligt te slapen, doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat hij blijft liggen! Dat betekent dat ik mezelf in allemaal bochten wring om zo weinig mogelijk geluid te maken.


Omdat ik student "was", had ik nooit een mega groot budget om van te winkelen. Daardoor heb ik een soort kick ontwikkeld, wanneer ik goedkope producten zie. Zoals dit super mooie jurkje die ik voor €7 mee naar huis nam, maar omdat ik toen zo enthousiast was, nam ik hem ook gelijk in het zwart mee!

Ik kan er dan ook enorm van genieten om door de Action of de Big Bazar te struinen!


Als ik iets heel mijn leven zou moeten eten, zou dat op nummer 1 sushi zijn en op nummer twee staat vast en zeker pasta. Heerlijk om thuis te maken met een beetje olijfolie, zalm, tomaatjes en een beetje rucola. Maar van Italiaans uiteten gaan, kan ik ook enorm genieten.

But in fact. Ik kan bijna nooit het hele bord op! Op deze foto zie je pasta carbonara, die natuurlijk door de room erg machtig is. Telkens als ik eraan begin vind ik het zo lekker, maar ik kan het nooit voor elkaar krijgen om heel het bord leeg te eten.. Zo zonde!


Laat ik eens sentimenteel worden. Mijn "kleine" broertje is altijd mijn KLEINE broertje geweest, maar nu is dat eigenlijk niet meer het geval. Hij is bijna een kop groter en zit in al in zijn eerste jaar van de hogeschool. Ik ben super trots natuurlijk, maar vooral op onze relatie. Ik heb het van kleins af aan super leuk met hem gehad en nog steeds! Stefan is iemand die me altijd kan laten lachen waar ik alles mee kan delen!


Ten eerste ben ik geen enorme stapper, ik vind het wel leuk hoor, don't get me wrong. Maar ik heb niet de behoefte om elke week in een club te staan. Daarnaast drink ik ook niet veel alcohol, maar een lekker wijntje op zijn tijd kan wel ik waarderen!

En hier komt de hamvraag: "Aan welk feit kan jij je relateren?" 

10 opmerkingen:

 1. haha je kleine broertje is wel een stuk groter inderdaad :D leuke foto's en feitjes! ik krijg ook bijna nooit mijn bord leeg, hoe lekker ik het ook vind

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Jurkje wat je hebt gekocht is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool blog and pictures:) I greet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blogpost :)
  Die foto van je kat is echt super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook niet zo'n mega stapper, soms vind ik het leuk maar het hoeft niet elke week.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn feiten:
  *Dol op katten! Dit was mijn kat minoes :(
  * Ook geen super stapper. Ik geniet meer van lekker eten of een filmpje pakken :)


  ღ visist www.toetjestafel.com & please leave a like at facebook

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuk jurkje! waar heb je die gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief dat stukje tekst van je broertje!
  je bent echt een mooie meid wees daar trots op !

  je maakt echt hele mooie foto's op je blog
  en ik volg je nu daaorm ook op bloglovin!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen