21 okt 2013

Eindelijk, ik heb de Sentionail set!

Sinds heel blog en Youtube land volstroomde over reviews van Sensationails, was ik verkocht! Ik ben al een aardige nagellak junky, maar omdat ik zo'n erge hekel heb aan chippende nagellak en droogtijd, dacht ik dat Sensationails de perfecte oplossing was!

Nadat mijn eerste salaris ontvangen had, vond ik het hoog tijd om dit (dure) setje een kans te geven. Benieuwd hoe ik de set na twee keer gebruiken ervaren heb? Lees dan verder.


Iedereen kent vast de inhoud van de starterskit wel, maar ik heb hem iets uitgebreid door er nog een extra witte lak aan toe te voegen. In totaal heb ik nu de volgende producten in mijn bezit:

- De LED lamp
- Een vijltje (niet op de foto)
- Een houten bokkepootje (niet op de foto)
- Een lakje in Pink Chiffon
- Een witte lak in White Lily
- De gel cleanser
- Gel primer
- Gel base and top coat


Ik bestelde de set op bol.com, en omdat je bij bedragen lager als €20 verzendkosten moet betalen, kocht ik meteen de witte lak voor €14,99 erbij. Zo kan ik deze standaard kleur altijd gebruiken als ik er een andere lak overheen wil doen.




Op de bovenstaande foto heb ik tussen de twee lagen basecoat een normale lak van Rimmel gebruikt. Ik had namelijk online gelezen dat dit gewoon kan, mits je de lak helemaal laat uitharden omdat deze onder de lamp niet hard wordt. Het duurt daarom iets langer maar je hebt wel je eigen kleurtje.

Dit werkte eigenlijk prima en omdat ik een manicure hiervoor al de Pink Chiffon kleur gebruikt had, kon ik meteen merken dat de manicure even lang mee ging.

Wat is mijn mening over Sensationails?
Ik was na alle positieve berichten razend enthousiast. Twee weken lang nagellak die niet chipt, wie wilt dat nou niet!? Daarbij is de hele set wel een investering omdat je in feite het meeste geld neertelt voor de dure LED lamp. Je krijgt in de kit ook alle essentials die je later nog kan aanvullen met een set van €19,99, maar ze claimen dat je ongeveer 10 keer met de gehele set kan doen.

Jammer genoeg kan ik niet zeggen dat ik énorm enthousiast ben. Wellicht komt dat door mijn onervarenheid omdat ik het gehele proces nog maar twee keer doorlopen ben. Maar wat ik beide keren gemerkt heb, is dat de nagellak bij mijn nagelriemen snel loskomt. Ik heb hier met normale nagellak last van, maar ging er vanuit dat dat bij Sensationail geen probleem zou zijn. Als ik mijn handen dan door mijn haar haalde, bleven deze achter de nagel hangen waardoor de lak nog meer los kwam.

Ik heb zondag een manicure met de witte lak gedaan en heb extra veel focus op het verzorgen van mijn nagelriemen gelegd. Het is dus even afwachten hoe dat gaat uitpakken! 

Hebben jullie misschien tips over nagellak die chipts bij je nagelriemen? Of hoe is jouw ervaring met Sensationails?

(Ik zie nu trouwens dat de set in de aanbieding is! Voor €52,49 ipv 69,99 die ik ervoor betaalt heb. Dus als je interesse hebt, slag dan nu je slag!)

13 opmerkingen:

  1. Ik ben ontzettend fan van deze set. Dat probleem met je nagelriemen: ruw je je nagls wel op voordat je de gel zet? Als je dit doet blijft het langer zitten omdat het beter aan je nagels hecht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken deze set niet, maar het ziet er wel erg mooi uit! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik ook af en toe sensationail, maar sinds kort is nagellak en gelnagels verboden dus denk ik eraan om alles te verkopen!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer dat hij toch niet super werkt bij jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn dat je ook je eigen lakjes kunt gebruiken, dat scheelt een hoop in aanschaffen! Wel vreemd dat hij bij je nagelriemen gaat chippen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh wat jammer zeg.. stom dat het zo snel loslaat.. ik vind het resultaat op je nagels wel echt prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer dat je er nog niet helemaal enthousiast over bent. Op de foto ziet het er wel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb er ook enorm veel positieve reacties over gelezen. Jammer dat ie loskomt bij je! Ik ga denk ik nog een keer de set van Essence proberen. Jammer genoeg mag ik voor mijn werk geen gelnagels..dat houd me een beetje tegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh je hebt me nu echt aan het twijfelen gebracht. Ik wilde toevallig net de kit bestellen, maar besloot eerst reviews te lezen. Jammer dat het bij je nagelriemen los laat. Maar misschien is dit gewoon inderdaad een kwestie van verzorging als je het bij gewone lak ook hebt. Weet jij trouwens of je de lak ook met een andere UV lamp kan gebruiken? Ik heb er namelijk al een en vind het anders zonde. Bedankt trouwens voor deze goede en eerlijke review, hier heb ik echt wat aan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Slim van je ;) Ik heb eigenlijk alleen maar positieve reviews gelezen ik ben vooralsnog niet erg positief.. Ik heb de witte lak er nu vanaf zondag opzitten en heb al aardig wat chips. Het stuk bij mijn nagelriemen laat niet meer los, maar heb nu gewoon op bijne elke nagel chips aan de rand.. Heel irritant! Voor mij dus niet een hele goed ervaring... Heel erg jammer want het is best een flinke duit wat je ervoor neerlegt!

      Verwijderen
    2. Oo sorry nee, andere UV lamp gebruiken zou ik echt niet weten.. Maar ik zou het niet proberen.. Als het dan niet werkt kan hem als nog aanschaffen en hij is goedkoper in een set!

      Verwijderen