24 jul 2013

Yesterdays look of the day

Gisteren was een dag naar mijn hart. Ik hou namelijk wel van afwisseling, omdat ik niet altijd heél lang geconcentreerd bezig kan zijn en daarom graag alles een beetje afwissel.

Ik werkte dus gisteren 's ochtends thuis, tot een uurtje of half 2 en 's middags werkte ik op kantoor door. Thuis werkte ik fijn op de bank, onder het genot van een ontbijtje, aangezien mijn kamer overdags létterlijk een sauna is (zolder kamer). Om half 2 vertrok ik van huis en plande gelijk mijn half uur pauze in, door snel door de stad heen te vliegen! Ik vloog de H&M binnen, waar ik echt super leuke dingen in de sale heb weten te vinden, maar aardig een tijdje nodig had om te passen! (komt morgen of overmorgen online!). Na een bezoekje aan de Etos voor mams, ging ik het warme, maar gelukkig uit te houden kantoor binnen.

Hoe zag ik er vandaag dan ongeveer uit? Zo!


Ik heb aardig wat jurkjes, maar de één is net te vrolijk en/of té vakantie-achtig en de andere is weer wedding appropriate. In een shortje kan ik ook niet aankomen, dus ik besloot mijn jurkje uit deze shoplog aan te trekken, met uiteraard een riempje eromheen. Het zat heerlijk lekker luchtig!


Daarbij mijn favoriete sandaaltjes, die overal bij passen!


Ik droeg niet ál teveel sieraden, ik beperkte het tot zilveren oorbelletjes en deze twee mooie stukken "arm candy". Een armband van Bali Clicks met zilveren clicks en mijn nieuwe, mooie Guess horloge die perfect om mijn pols past! Finally found the one! (Ik wilde er een heel artikel aan wijden maar ik denk dat dat niet nodig is.)


Op mijn lippen ging ik een keer voor nude met mij YSL rouge volupte lipstick in nummer 4 en een heel klein beetje juicytube gloss.


Ik gebruikte een nude lipkleur om mijn ietswat opvallende ooglook/eyeliner meer te laten spreken. Ik gebruikte daarvoor deze prachtige paars blauwe kleur uit het Sleek Storm palette!

's Avonds heb ik nog heerlijk met mijn ouders en mn vriend gebbq't en (schouderklopje) een paar uur aan mijn scriptie gewerkt! Vandaag is het daar weer de hoogste tijd voor, de deadline nadert, finally!

Wat dragen jullie het liefst met dit super warme weer? En stem je dan je outfit af op je werk, of doe je aan wat je wilt?


12 opmerkingen:

  1. Wauw mooie foto's! Vooral die laatste vind ik er mooi, leuk jurkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Michel! Mooie outfit heb je weer aan!
    De schoenen zijn erg leuk en passen idd wel overal bij en matchen met je lipstick :-)

    Ook deze foto's zijn erg mooi geworden.
    Gebruik je een speciale lens of programma om foto's te maken/bewerken? :-)

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Kimberley, bedankt!! Ik gebruik een 50mm 1.8f lens en bewerkt mijn foto's gewoon in Adobe Photoshop en soms met Adobe Lightroom :)

      Verwijderen
  3. Hele leuke outfit, wat een gave armband, en je sandaaltjes zijn echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. pretty, je ziet er weer uit om door een ringetje te halen, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie sieraden, je make-up zit ook prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk! Ik volg je nu, vind je blog echt inspirerend!

    XOXO

    www.fashionalertt.com

    BeantwoordenVerwijderen