25 jul. 2013

Whoops, the sale sucked me in

Ik kan niet anders zeggen dat ik van de sale hou. Als ik ergens sale zie staan duik ik de rekken en de schappen in om de beste deals te scoren. En als dat lukt, vind ik dat zo'n fijn gevoel, optellen hoeveel geld je hebt bespaard, dat is nog eens leuk winkelen!

Ik was al een paar keer in de sale van de H&M wezen kijken, maar toen ik naar de H&M in Vlaardingen ging om een maxi rok te kopen, waren er wel heel veel kleine maatjes! Ik kom zo vaak maatjes L en XL in de sale tegen, maar dit keer zag ik vele XS/Sjes hangen! Ik ging met een stapel de pashokjes in en kwam met een aardig goede selectie naar buiten! Ik zal je laten zien wat ik gekocht heb.


Ten eerste de rok waar ik eigenlijk voor kwam, een maxi rok! Ik heb al vele maxirokken gepast, veel met een tule eronder, maar die zijn niet echt figure flattering voor mij! Deze zit wel super fijn en is lekker luchtig voor de zomerse dagen waarop een kort broekje net te koud is. Jammer genoeg hadden ze geen XS en nam ik maar een S mee. Ik was van plan om hem met een riempje dragen, maar nu gebruik ik twee schuifspeldjes, en hij blijft top zitten! (15euro)


Het is niet echt bepaald truien weer. Maar een goede trui is nooit weg voor op de wat koudere dagen of gewoon voor het volgende seizoen! Op de foto ziet hij er niet erg flattering uit, maar aan staat hij echt heel mooi en hij zit ook nog eens heerlijk! (10euro)


I think I found the perfect little black dress!! Ook deze zag ik in de sale hangen en ondanks het een maatje 36 is, zit hij als gegoten! Ik kon wel een gat in de lucht springen toen ik hem paste en hij prachtig zat. Door de prachtige sierlijke onderkant en de dikke stof lijkt het echt een duur jurkje, en zo ziet hij er aan ook uit. (15euro)


Dit riempje kon ik voor 2 euro niet laten hangen, een prachtige kleur om met wit maar ook voor het najaar met zwart te combineren! 


Shortjes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Dit "nettere" modelletje zit erg fijn en is ook perfect voor de zomer, lekker luchtig en vrolijk!

Niet erg veel, maar wel even een eervolle post waard! Hebben jullie nog super koopjes in de sale gevonden of net als ik een jurkje dat meer dan perfect zit?

9 opmerkingen:

 1. die rok staat je echt fantastisch goed! dat truitje vind ik ook erg leuk, eigenlijk wil ik alles ook wel wat je hebt besteld :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je maxi rok geweldig, staat je mooi. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke items! Ik moet ook nog steeds een maxi rok hebben maar kan de juiste maar niet vinden helaas. Volgende week of morgen maar even de stad in om te shoppen! :)

  xxx
  Saranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik hou van maxiskirts - hij is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie aankopen zeg. Ik ben ook echt verslaafd aan de sale :)

  BeantwoordenVerwijderen