27 jul. 2013

Goodies from Londen

Toen ik wist dat mijn broertje naar Londen ging, had ik al snel mijn wensenlijstje klaarliggen die hij bij Boots kon afvinken! Ik had wel een vol a4-tje kunnen meegeven, maar wilde het die arme jongen niet aandoen om een dag zoekend in de Boots rond te lopen.Ten eerste stelde ik hem voor een lastige keuze. Ik vroeg hem om de collection lasting perfection concealer in kleur dark mee te nemen, maar dat hij maar moest kijken of dat te donker zou zijn. Natuurlijk heeft hij daar geen verstand van en ondanks hij de zelfde huidskleur heeft, snap ik dat die keuze lastig is. Hij nam de kleur 3 medium mee, die eigenlijk wel te doen is, maar iettttsjes te licht is.De structuur van de concealer doet me eigenlijk een beetje denken aan de structuur van smink. Het is een dikke, dekkende concealer met veel pigment. 

Hoe vind ik hem onder mijn ogen? Fijn, de structuur is erg goed en trekt niet snel in mijn "fijne lijntjes" en bedenkt daardoor mijn ietwat donkere kringen goed! Als ik in Londen of ergens anders in Engeland ben, zal ik zeker de donkerste kleur (dark) meenemen.En natuurlijk moest ik gelijk aan de Real Technique kwasten denken, waar ik hier al neppe van kocht. Ik was wel erg benieuwd naar hoe de echte werken en of er groot verschil is. En ik kan je zeggen dat ze alle hype waard zijn, ze zijn erg fijn! Ik zal ze binnenkort nog met de neppe vergelijken!

Jammer genoeg heeft hij de fijne Muji laadjes niet meer kunnen vinden en was ook het Sleep pallet in Sunset overal uitverkocht. Maar ik mag niet klagen, ik heb deze gehypte producten ook eindelijk in mn bezit.

10 opmerkingen:

 1. Wat lief dat je broertje het allemaal voor je heeft meegenomen, mooie aankopen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke artikelen,ik wil ook zo graag een keer die concealer uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super lief van je broertje dat ie dat voor je doet! Ik zie het de mijne nog niet doen... ;)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een beetje onder druk zetten joh dan doet hij het vast wel! Haha nee hij deed het gelukkig uit vrije wil!

   Verwijderen
 4. Ja, de RT kwasten zijn zo fijn! Heerlijk zacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou zelf nog meer real techniques brushes willen hebben, vind ze zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The brushes look so cool and fluffy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat lief dat hij dat allemaal voor je meehad :) die RT kwasten zijn goddelijk :D

  BeantwoordenVerwijderen