20 jul 2013

Micellaire water, lipsticks en andere essentials

Als mijn portemonnee armen zou hebben, zou hij me elke keer weg trekken wanneer er een Kruidvat nadert. Het is voor mij namelijk praktisch onmogelijk om alleen naar binnen te gaan en binnen een paar minuten buiten te zijn met de producten waar ik daadwerkelijk voor naar binnen ging. Dit keer was zo'n keer dat ik alleen watjes en watenstaafjes nodig had, maar uiteindelijk ging er meer met met mij de winkel uit.


Na vele keren Bioderma online opgezocht te hebben, heb het nooit écht gekocht. Alhoewel ik enorm benieuwd ben of het wonder water echt alle hype waard is, vind ik het toch een aardig bedrag als je ook nog shipping kosten moet betalen. 

Maar na vele goede verhalen over het misellaire water van Loreal besloot ik om deze eerst een kans te geven, zeker nu hij 50% afgeprijsd was! Het wonder product belooft een water te zijn waarmee je al je make-up kan weghalen en je huid schoon en rustig achter te laten. Handig voor wanneer je geen zin hebt om allemaal aparte producten te gebruiken, maar of ik het fijner is als een makeup doekje vind, moet ik nog even afwachten!


Meestal gebruik ik trouw een oog makeup remover, een lotion en een tonic om mijn gezicht extra schoon te krijgen. Niets vind ik namelijk viezer dan met een gezicht vol met make-up naar bed te gaan en vind het ook belangrijk om mijn gezicht goed te verzorgen. Omdat de verleidelijke 50% actie van Loreal aan de gang was, koos ik voor deze lotion en tonic die ook nog eens in de mooie, strakke, nieuwe verpakking zit! Score.


"Hey Michelle, deze lipsticks zijn nu 2 voor 7 euro, je wilde er toch al éen kopen? Dan kan je er net zo goed lekker twee meenemen" zei het stemmetje genaamd Uitverkoop in mijn hoofd. Ik kon het dus vanzelfsprekend niet laten en nam twee prachtige kleurtjes mee!



Ten eerste deze prachtige oudroze kleur (Get the nudes paper!) die een prachtige dekking geeft en een mooie everyday kleur. De lipsticks van Catrice vind ik echt éen van de beste drogisterij lipsticks aangezien ze mooi dekkend zijn en daarnaast prachtige kleuren hebben. Het jammere is wel dat ze niet enorm lang blijven zitten en snel in fijne lijntjes blijven zitten.




Over deze kleur (Matt about pink) heb ik vaak goede verhalen gelezen en ik ben wel fan van een mooie matte roze! Hij is dan ook erg mooi maar jammer genoeg is hij niet enorm dekkend en trekt hij erg snel in de lijntjes van mijn lippen, jammer! Maar toch een fijne lipstick om af en toe te gebruiken.


En tenslotte waren dit de essentials waar ik voor kwam. Mijn favoriete Bio Cotton watjes van Kruidvat eigen merk, wattenstaafjes die niet geweldig zijn, maar hun werk doen. En als laatste mijn al vaak gekochte oog makeup remover die zijn werk prima doet en mijn ogen niet irriteert!

Nou dat was het dan alweer, niet erg veel, maar ik ben vooral erg benieuwd hoe het micellaire water gaat werken. Hebben jullie deze al eens gebruikt? En hoe beviel hij?

7 opmerkingen:

  1. Fijne aankopen! Ik ben vooral benieuwd naar de werking van je eerste product! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, de Kruidvat is inderdaad verleidelijk ;). Ik ben zelf ook erg benieuwd naar dat micellaire water. Ik heb het nog nooit gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ben sowieso meestal wel fan van micellaire watertjes, dus ben wel benieuwd naar die van l' oreal! Haha ik vind twee nog meevallen hoor, ik ken iemand die er misschien nog wat meer had meegenomen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat probleem heb ik ook altijd als ik het Kruidvat binnenloop, haha. Je hebt wel leuke aankoopjes gedaan!

    PS: Doe je mee met mijn winactie?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi die oudroze lippenstift!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Michelle,

    bioderma kan je wel in Antwerpen bij de apotheker vinden,op de Meir,t is een goede product maar wel snel op voor dat geld..

    BeantwoordenVerwijderen