18 jul. 2013

What I carry around #1

Ik ben een typisch gevalletje "grote tas". Ook al ben ik met mij éen meter drie en zestig niet echt groot te noemen, dat zijn mijn tassen vaak wel. Niet omdat ik grote tassen persé mooi vind, maar omdat ik er gewoon niet tegen kan als ik bepaalde spullen mis wanneer ik onderweg ben.Sinds een paar weken draag ik deze prachtige leren tas die mijn moeder uit Bali heeft meegenomen. Toen ik hem een paar weken uit haar kast trok, besloot ik dat dit de perfecte tas is voor wanneer ik mijn MacBook moet meenemen, omdat die er precies in past! Hij is namelijk erg groot en kan daarnaast ook nog al mijn andere spullen dragen waardoor hij eigenlijk mijn dagelijkse tas is geworden.

Kijk mee om te zien wat er allemaal in zit!


In het voorvakje van mijn tas zitten de oordopjes van mijn iPhone, zodat ik ze lekker snel kan pakken wanneer ik onderweg ben en me even van de buitenwereld kan afsluiten.


Ten eerste zit in het hoofdvak van mijn tas mijn bril die jullie in deze post al gezien hebben. Zeker als ik op mijn stage aan het ontwerpen ben, vind ik het fijn om deze bij me te hebben. Nu bewaar ik hem nog in de standaard brillenkoker die ik er van Eyelove bij kreeg, maar ik ben aan het zoeken naar een wat leukere!


Onmisbaar is natuurlijk een portemonnee. Ik gebruik deze grote By LouLou (te koop bij TLGB, er is trouwens nu een aanbieding!) voor al mijn pasjes, geld en andere benodigdheden zoals pleisters, asprines en visitekaartjes. Ik gebruik deze niet echt als clutch waar hij ook voor gebruikt kan worden, maar echt als lekker grote portemonnee!


Dit is hands down mijn favoriete geur van Bath and Body Works body splashes. Hij ruikt heerlijk zoet maar daarentegen ook weer wat zwaarder en geeft een sterkte geur af. Eigenlijk meer geschikt voor de winter, maar who cares!


Ik kan niet zonder een redelijke selectie aan lip producten in mijn tas. Daarom heb ik een donker/oud roze kleur van P2, een nude kleur van YSL, een lipbutter in hot pink, een Rimmel Apocalips in fel roze en een lipgloss in donker roze lipgloss van Revlon altijd bij me! Daarnaast mijn "in case of emergency oogpotlood van Covergirl en een Maybeline mascara!


Naast de vorige make-up producten heb ik ook altijd mijn geliefde EOS lipbalm bij me. Perfect om even snel op te doen als ik droge lippen heb en hij is vooral makkelijk in mijn tas te vinden door de vorm en door de kleur. 

Daarnaast kan ik ook niet zeker deze heerlijk ruikende anti bacteriële handgel van Bath and Body Works. Fijn om je even op te frissen en als bonus blijft de lekkere geur ook een tijd hangen!


Wie kan nou van huis weggaan zonder kauwgom?! Ik heb de super sterkte Sportlife en de milde kauwgom van Xylifresh altijd bij me. Vooral ook om anderen van kauwgom te voorzien als ze erom vragen!


Sleutels, ofcourse. Met een sleutelhanger van de Eiffeltoren, een AH munt, oude sleutelhanger van mijn vriend Boy en een sleutelhanger die ik van mijn nicht uit Amerika kreeg. Met jammer genoeg een L te weinig, maar dat maakt helemaal niets uit!

Fun fact: vroeger zat er altijd standaard een BOB sleutelhanger aan mijn bos zodat ik hem goed kan herkennen als ik in mijn tas naar mijn sleutels aan het graaien was!


Met een kat kan je nooit haarloos de deur uit gaan als je vooral zwart aan hebt. Daarom komt deze kleine vriend altijd van pas!


De visitekaartjes van mijn bedrijfje, en die van anderen, bewaar ik in dit kleine mapje wat ik bij de Action kocht! Alleen erg jammer dat hij niet dicht kan.


Ik vind mijn iPhone 5 super fijn maar opladen is/was een ramp. Toen ik nog mijn iPhone 4 gebruikte was er altijd wel iemand die een oplader bij zich had of een ander Apple product in huis had waar ik de oplader van kon gebruiken. Maar voor mijn iPhone 5 had ik geen andere keus dan een converter te kopen die ik altijd in mijn tas heb zitten met een snoertje van de iPhone 4.


Deze heb ik niet alleen bij me zodat ik hem in een oplader in de muur kan stoppen, maar ook zodat ik mijn telefoon onderweg kan opladen. Ik gebruik namelijk altijd mijn Duracell oplader waardoor mijn telefoon een stuk langer mee kan!


Als ik op een andere locatie werk en een ander scherm aan mijn MacBook wil aansluiten heb ik 9 van de 10 keer dit verloopstukje nodig. Daarom is hij onmisbaar in mijn tas, want op mijn 13inch beeldscherm is ontwerpen niet altijd een pretje.


Nederland is onvoorspelbaar en wat is erger dan in de regen moeten lopen!? Mij niet gezien, dus ik vind het de grootste must om altijd een paraplu bij je te hebben. Ookal is het nu zomer, dit is mijn grootste vriend voor onverwachtse regenbuien. Soms komt het wel voor dat ik hem eruit laat als ik bijvoorbeeld met de auto ga waar ook een paraplu in ligt, maar toch komt het vaak voor dat ik dit toch zware ding gewoon meesjouw! 

Wat is jouw top 3 aan musthaves voor in je tas? Buiten de standaard dingen als je portemonnee en je sleutels?

8 opmerkingen:

 1. heel leuk om te zien! ik neem nooit makeup mee, maar wel altijd een hele hoop lipproducten, ik moet nu eenmaal keuze hebben :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tas is niet zo m'n ding. Die kleur zegt me echt niks :) Misschien kan je ze eens laten zien in een outfit?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah erg leuk om te zien wat je allemaal meeneemt, ik vind het een erg mooie tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je draagt een hoop met je mee, haha! Wel fijn om zo alles bij je te hebben :) Leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien, en wat een mooie tas! Ik moet altijd een flesje water & een labello bij me hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel en ik vind je tas echt mooi !

  BeantwoordenVerwijderen