28 apr 2014

What I wore on Kingsnight

Heel Nederland lijkt gek te zijn op hier vieren van de verjaardag van het Koninklijk huis. Of het nu Koninginnendag of Koningsdag is, de feestjes stampen massaal uit de grond. Ook ik vierde de verjaardag van onze Willem Alexander tijdens een leuk feestje in de Cruiseterminal te Rotterdam. Ondanks dat het feestje Koningsnacht (héel orgineel) heette waren we niet heel veel oranje invloeden, maar het was wel erg gezellig. 

Mijn vriend en ik waren er met een groepje vrienden en hebben zoals gewoonlijk weer veel gelachen en dansjes gedaan op de muziek van onder andere Shermonalagy, Vato Gonzalez en Gregor Salto.


Aangezien ik totaal geen fan ben van de kleur oranje koos ik er lekker rebels voor om een roze top aan te trekken met daaroverheen een hightwasted zwarte skaterskirt. Gelukkig was ik niet de enige want ik zag deze avond - met uitzonderingen daar gelaten - weinig uitbundig oranje geklede mensen. Ik zeg: fijn!


Deze top kocht ik last minute bij de H&M en ondanks dat ik hem heel snel meegriste in de hoop dat ik hem inderdaad mooi vond, vind ik hem prachtig! Hij is gemaakt van super mooi flowy materiaal, waardoor hij mooi zit en kostte maar €14,95. Ik droeg om mijn nek alleen dit simpele zilveren kettinkje omdat ik bang was dat ik anders een beetje overdressed zou zijn haha.


Ik droeg deze skaterskirt die ik een hele tijd geleden bij de Pull & Bear kocht, maar nu kon ik hem eindelijk een keertje dragen!


Als laatste droeg ik deze heels van de Primark en autsj wat had ik een pijn rond een uurtje of half 5. Mijn tenen doen er nog steeds pijn van, maar wie mooi wilt zijn moet pijn lijden toch?

Heb jij ook nog goed gefeest op Koningsnacht of Koningsdag? Waar ben jij heen geweest en wat was jouw outfit?

P.S. Sorry voor de lelijk foto's, ik hou er nooit van om foto's in het donker te maken, maar dit keer kon het even niet anders!

11 opmerkingen:

  1. Ondanks dat het iets donkerder is zijn de foto's nog steeds prachtig hoor, zeker niet lelijk! Vind het een hele leuke outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. missy ik vind je foto's nog steeds prachtig hoor! en je zag er weer uit om door een ringetje te halen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk topje! Lieve outfit :)

    Ik heb een geweldige winactie lopen, Michelle! Ik heb onlangs 100 volgers gehaald en daarom kan je echt geweldige prijzen winnen. Het zou fijn zijn moest je even komen kijken, je kan gewoon op mijn naam klikken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo'n mooi rokje! Staat je erg goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele mooie outfit! Dat topje kwam ik vandaag nog tegen in de webshop, twijfelde nog om hem te bestellen. Maar na het zien van jou outfit ben ik nog meer fan van het topje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Meid, ik ben blij dat je weer blogt! Heb je gemist hoor ;). Ennuh..die foto's zijn echt niet lelijk, ze zijn prachtig! Je outfit is ook erg mooi, ik heb net zo'n rokje bij de H&M gekocht en ik ga nu ook de top aanschaffen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah wat lief, dankjewel! <3 Wat leuk, dan hebben we matchende outfits!!

      Verwijderen
  7. Wat een mooie outfit! Kan me voorstellen dat je na een tijdje last van je voeten krijg - maar ik ben ook soms zo eigenwijs om tóch met hakken te stappen O:)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, wat een leuke outfit! Hij zou mij waarschijnlijk niet zo leuk staan, maar hij staat jou echt heel erg mooi. Ik vind je foto's trouwens helemaal niet lelijk hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen