30 apr 2014

New to the family: Lemony Flutter

Ik moet toegeven dat ik (nog) niet de typical Lush lover ben. Ik ben wél een mega grote fan van de lipscrub in bubblegum en ik vind sommige zoete bubble bars erg fijn, maar ik heb verder eigenlijk nog niet veel producten van Lush uitgeprobeerd.

Maar toen ik dit weekend met mijn vriend en schoonzusje door de stad liep, besloten we tijdens het passeren van de Lush winkel in Rotterdam, toch even een kijkje te nemen.


Toen we de Lush binnen liepen vroeg mijn schoonzusje of ik de lemony flutter was eens gebruikt had. En nee, ik had deze cult favourite waar ik al enorm veel over gelezen en gehoord had, eigenlijk nog nooit een kans gegeven. Time for change right?

Dus toen ik deze befaamde winkel van natuurlijke en cruelty free producten binnen liep, ging ik tussen alle op elkaar lijkende producten op zoek naar dé Lemony Flutter.


Toen ik hem vond, viel me als eerst op dat het potje best groot is en ik was ook blij verrast door de prijs van dit hopelijke wondermiddeltje voor mijn nagelriemen. Want als je nog niet weet wat de Lemony Flutter is, dit is zoals Lush hem beschrijft:

Lemony flutter
Nagelriemcrème
Gemaakt voor je nagelriemen, maar zo multifunctioneel dat je nooit meer zonder kunt. Smeer deze rijke, voedende balsem op alle plekjes van je lichaam die droog zijn. Knieën, ellebogen, hielen zijn je eeuwig dankbaar.

En zoals ik al op menig beautyblog gelezen heb, moet dit dan echt hét wonder middel voor soepele en velletjes loze nagelriemen zijn. Nu heb ik niet onwijs last van droge en harde nagelriemen, maar het kan natuurlijk altijd beter. En het voordeel van deze crème is dat hij ook voor meerdere doeleinden geschikt is.


Zoals de naam al zegt en zoals je misschien wel wist, is het hoofdingrediënt van de Lemony Flutter natuurlijk: citroen (Verse Citroeninfusie Biologisch) en staat dan ook als eerste op de ingrediënten lijst. De crème heeft bijpassend genoeg dan ook een gele kleur een ruikt ook lekker fris naar citroen.

Ik was eerlijk gezegd bang dat dat citroen geur me tegen zou gaan staan, maar dat is eigenlijk totaal niet het geval. De citroengeur is helemaal niet overheersend en is erg zacht.


Een potje bevat maar liefst 50g, wat naar mijn idee best veel is voor een crème die ik voornamelijk voor mijn nagelriemen zal gebruiken. Op de foto hier boven zie je een beetje aangebrachte crème op mijn nagel en hiermee kan ik al bijna al mijn nagelriemen verzorgen, moet je nagaan! De prijs valt echter mee, want ik betaalde voor dit potje €10,65.


De vrouw die me in de winkel hielp zei dat ze de Lemony Flutter zelfs af en toe op haar puistjes gebruikt, zodat ze snel uitdrogen. Of ik dat een slim plan vind, weet ik niet helemaal, maar ik weet wel dat ik hem erg fijn vind voor mijn nagelringen en andere droge plekjes omdat hij erg voedend is.

Ik gebruik dit product nu (pas) 4 dagen en ik moet zeggen dat ik het een erg fijne crème of eerder boter vind. Ik heb wel eens eerder nagelriem producten gebruikt, maar daar werden mijn nagelriemen nog lang niet zo zacht en soepel van. Voor nu laat ik hem lekker op mijn nachtkastje staan zodat ik hem elke avond voor het slapen kan gebruiken!

De Lemony Flutter is voor €10,65 bij alle Lush filialen en in de webshop van Lush te koop.

Heb jij ervaringen met Lemony Flutter?

15 opmerkingen:

  1. Ziet er heel fijn uit! Ik heb eigenlijk nog nooit een product van Lush gekocht, vind het redelijk aan de prijs. Maar door alle verhalen die ik er over hoor ben ik wel heel erg benieuwd! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. he wat raar om op puistjes te gebruiken, het is toch net een voedend product? Ik zou die vrouw toch ook niet volgen hoor :D Maar op de nagelriemen, loving it!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja vreemd he! Ik denk dat ik haar advies inderdaad maar aan me voorbij laat gaan.

      Verwijderen
  3. Klinkt heel fijn! Ik hou echt van dit soort cremetjes. Heb echt een hekel aan droge plekken op mijn lichaam;p

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lemony Flutter blijft gewoon een topper :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze lijkt me ook erg fijn! Alleen maar positieve verhalen over gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb nog nooit een product van Lush gekocht!
    het lijkt mij wel erg heerlijk...

    Goede review

    New blogpost: Favorites of april

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oe dit klinkt heel goed, ben benieuwd of dit wat voor mij is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wil dit product nog steeds heel graag een keer proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja ik vind dit ook echt een fijn product :) en die geur! Hmm <3!

    Liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het ziet er echt heel fijn uit! Zelf ben ik ook niet echt een Lush-lover haha.
    Heel af en toe koop ik er wel iets, bijvoorbeeld een lekker zeepje! :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Klinkt goed zeg! Ik heb zelf nog nooit een product van Lush gekocht, maar ik hoor er altijd zoveel goede dingen over. Misschien toch eens doen dus...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Klinkt erg fijn! Ik heb je trouwens genomineerd voor een liebster award op mijn blog ;) xo

    BeantwoordenVerwijderen