7 okt 2013

Geshopt: Lady Gaga Fame!

Ik ben best lastig met het kopen van luchtjes! I admit it. Ik wil vaak niet een luchtje die everybody and their mothers al draagt, maar ik geef ook niet snel 200 euro aan een parfum uit. Ik gebruik het liefst mijn heerlijke Viktor en Rolf Flowerbomb, maar die vind ik toch iéts te duur om elke dag te dragen.

Toen ik op Schiphol 30 parfums aan het testen was en ik deze zag staan, moest ik hem even ruiken. Ik had hem namelijk nog nooit "in het echt" gezien, enkel online. Toen ik deze rook legde ik meteen de andere geurstaafjes weg, deze werd het!



De verpakking is strak, erg mooi vind ik zelf! Eigenlijk vind het helemaal niet bij Lady Gaga met haar extroverte uitingen passen, maar de dop van de flacon is wel weer helemaal Gaga! Wel vind ik het weer super tof dat het flesje en de verpakking 1 thema heeft die overal is doorgevoerd: zwart en goud.


De zwarte parfum oogt echt super bizar, ik ben er nog steeds niet achter hoe dit precies werkt, maar op je huid slaat hij totaal niet zwart uit. Maar het ziet er wel tof uit, want zo zie je precies hoeveel er nog inzit en het geeft een gave uitstraling tussen al mijn andere veel lichtere parfums.


Deez 50ML fles kocht ik voor €32 nog wat en is een eu de parfum! Daarom blijft hij fijn de hele dag hangen, ook al merk ik daar zelf nog weinig van. Jammer dat je de geur bij jezelf zo snel niet meer ruikt! Hebben jullie daar misschien tips voor, zodat de geur langer blijft hangen?

Ondanks hij bij de ICI paris exact dezelfde prijs is als in de duty free winkel, ben ik enorm blij met deze eerste aankoop van mijn vakantie. Hij ruikt heerlijk en de flacon is meer dan prachtig, I am a happy gagagirl!

Hebben jullie deze geur in jullie bezit of heb je hem wel eens geroken?

17 opmerkingen:

  1. een vriendin van me heeft hem ook, echt erg lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh zo fijn! Ik heb hem ookal geroken en vind hem ook fijn! Maar ik zou graag Alien hebben, Love Chloé, Just Cavalli of Mon Jasmin Noir van BVLGARI. Keuzes, keuzes, keuzes...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben heel erg benieuwd naar deze geur, toch maar eens ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Écht Lady GaGa! Heeel gaaf flesje, zeker met dat zwart er in!
    Ik ben fan :)!

    x Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb hem nog nooit geroken, maar het klinkt erg lekker! Ben benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben heel benieuwd naar de geur nu! Het flesje is in ieder geval prachtig. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ah deze geur zie ik ook regelmatig staan maar heb hem nog niet geroken. Zag wel dat hij laatst voor 19 euro in de aanbieding was bij Kruidvat voor 50 ml volgens mij. Om je parfum beter te laten ruiken kun je het beste je huid goed insmeren met bodylotion/butter etc (van hetzelfde geurtje) Heb je deze niet kun je ook op de plek waar je de geur spuit een klein beetje vaseline smeren. Dit is geurloos en hoe droger je huid hoe gauwer de geur vervliegt. Dus door je huid goed vet te maken voor de tijd blijft het extra lang hangen.

    Liefs Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa klopt, ik hoorde het gister van de €19! Dus ik ga zeker binnenkort een backup halen :) en bedankt voor je tips, erg fijn!

      Verwijderen
  8. Het flesje is echt een heel mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Best wel een mooi flesje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nice product review
    I want to smell it
    and try it.
    Maybe when I go shopping next weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het een heel lekker luchtje, wil hm zelf ook nog steeds halen! :) Leuke blogpost, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb hem zelf nog nooit geroken, maar alleen de verpakking is al zo leuk haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb hem ook in mijn bezit en vind hem heel erg lekker. Ik gebruik zelf de body lotion eronder, zodat de geur nog langer blijft hangen. Vaak helpt in warme plekken spuiten ook (tussen je armen, verder in je nek).

    BeantwoordenVerwijderen