14 sep 2013

Mini Shoplog: Kruidvat lakjes en veelbelovende skin perfector


Omdat ik nu nog even in een klein kantoor van de winkel van The Little Green Bag werk, zit ik lekker dicht in het centrum. Het is daardoor erg verleidelijk om in mijn pauze een frisse neus te halen en daarna de Kruidvat binnen te gaan. Gisteren was dit weer het geval en kocht ik een aantal mooie lakjes en een product dat ik de dag ervoor op mijn verlanglijstje had gezet!


Ten eerste stuitte ik tegen deze Rimmel 1+1 actie. In deze blogpost hebben jullie al kunnen zien dat ik gek ben op de Rimmel 60 second lakjes. Ze hebben prachtige kleurtjes en de formule en kwastje zijn super fijn om mee te werken. Ik kon het dus niet laten om voor 4,99 deze twee kleurtjes 430 Coralicious en 825 Sky High te laten liggen!

Erg fijne herst en ook lente kleutjes die altijd van pas zullen komen!


Ik heb de kleur in Sky High meteen op gedaan, de textuur is weer geweldig en de kleur is ook lekker vrolijk. Dat mag ook wel met die trieste weer de laatste tijd..


Daarnaast was er ook nog eens een 1+1 actie op de NYC lakjes! €2,99 voor 2 lakjes is praktisch niks, dus nam ik 144 Purple roove en 115 Ink stain mee! Geweldige kleuren voor de aankomende winter, zie hieronder een closeup van de monochrome kleuren!


144 Purple groove - prachtige silveren reflecties en lekker monochroom!


115 Ink stain


Dit veelbelovende product van Loreal had al een plekje op mijn verlanglijstje veroverd toen ik de video van Nicole Guerriero zag. Zij besprak in een video haar dagelijkse gezicht routine waarin ze deze Skin Perfection Corrigerend Serum gebruikt. 


Ze vertelde dat dit serum helpt tegen onzuiverheden en wonderen voor haar huid heeft verricht. Ik heb geen onzuivere huid, maar sommige pigmentvlekjes of grotere poriën kunnen wel wat verbetering gebruiken. Het kan altijd beter toch?

Vooral het flesje vind ik prachtig, met de roze naar doorzichtige gradient en dat het flesje van glas is werkt ook mee! Ik kocht dit serum voor €10,99 omdat er toevallig een aanbieding liep, ik bespaarde daar €6,00 mee, score!


Het is onderdeel van een lijn van drie producten, maar ik koos alleen voor dit product, puur om het te testen! Omdat het product belooft dat de huid na 1 minuut gladder en zijdezacht aanvoelt, denk ik dat het een soort dubbel werkende primer is. Maar ik ben benieuwd of ik inderdaad na een maand 81% verbetering zal zien.

Eerlijk gezegd geloof ik nooit in al deze grote claims, maar we zullen het zien. Laat maar weten of jullie een review willen zien nadat ik het product een tijdje getest heb.

Heb je al gebruik van de nagellak actie gemaakt? Ren anders nu heel snel naar het Kruidvat!

11 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd naar het serum ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben erg benieuwd naar het serum, het klinkt veelbelovend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had het filmpje van Nicole ook gezien. Ben benieuwd wat jij ervan vind. De nagellakjes zijn mooi! Sky High heb ik ook! Pretty en fijn lakje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat is dat nagellakfestival toch fijn bij de Kruidvat! Ik heb ook al wat ingeslagen, haha. Purple Groove lijkt me ook een mooi lakje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oooh my jouw nagels, dat staat echt prachtig! ik ben benieuwd naar de skin perfector

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaa benieuwd of het serum werk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een onwijs leuke aankoopjes!

    Liefs,
    Fashialies

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Als ik in het centrum zat zou ik ook gaan winkelen :P De kleuren nagellak zijn echt mooi! En ik benieuwd of het serum werkt! Ik kijk uit naar je revieuw!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat nagellakje van Rimmel heb ik ook! Ik ben heel erg benieuwd naar het serum!

    BeantwoordenVerwijderen