3 sep 2013

Eindelijk, ik ben afgestudeerd!

Na ruim zeven maanden zwoegen was het dan zover, de dag dat ik mijn scriptie ging verdedigingen. En oh Boy, hoe zenuwachtig was ik. Vooral de dagen voor de daadwerkelijke dag, maar toen ik mijn presentatie uiteindelijk wel kon dromen dacht ik: "Kom maar op!".

Zoals de titel al zegt, ik ben afgestudeerd! Met een dikke dikke 8, ik had niet beter kunnen wensen, mijn studie afronden met een prachtig cijfer! Hier eerst een aantal foto's van mijn afstudeer look!



Omdat ik groen/blauwe sierden om had, koos ik voor een gekleurd accent onder mijn ogen. Verder was de look erg neutraal, maar ik deed later nog wel een "my lips but better" lipstick op!


En dit was hoe zenuwachtig ik was hihi


Nadat ik mijn presentatie had gegeven en wat kritische vragen had beantwoord, moesten we buiten wachten (mijn ouders, broertje, vriend en ik). Na een ruime 20 minuten werd ik naar binnen geroepen en hoorde ik dat ik mijn afstudeerperiode met een 8 heb afgesloten. I was over the moon! De docenten waren zeer enthousiast over mijn presentatie en ook de docent die me daar vaak feedback op gegeven had, was verbaast! Stiekem kwam dat omdat ik nu vaak geoefend heb, voorheen deed ik het altijd zonder voorbereiding! 

Na dit goede nieuws hebben we nog lekker wat gedronken en heeeerlijk Indisch gegeten bij de Sate bar. Een prachtige dag met een heerlijke avond als afsluiter, want het eind van de avond besloten mijn vriend en ik nog naar Culinesse te gaan, een klein festival in Nesselande waar mijn neef voor zijn stichting aan het werk was  :)


Broertje, vriend, moi, Maria (eigenaresse van The Little Green Bag) & paps en mams


Napraten onder het genot van een wijntje


En nog een fototje voordat we gingen eten met vriendlief en broer(tje)

Ik ben enorm opgelucht en heb zo lang naar dit moment toe geleefd. Afgelopen weekend heb ik jammer genoeg geen tijd gehad om stil te zitten want ik heb vrijdag en zaterdag voor de stichting van mijn neef gewerkt, die zich in Indonesië inzet voor straatkinderen.

Ik weet niet of ik dit eerder al had verteld, maar vandaag was ook gelijk mijn eerste "officiële" werkdag bij The Little Green Bag. Ik ga bij dit super leuke, groeiende bedrijf aan de slag als grafisch ontwerper. Waarbij ik fulltime de website tot de visitekaartjes ga ontwerpen! Ik werkte vandaag wel even thuis aangezien het nieuwe kantoor nog niet af is, maar morgen ga ik wel op één van de locaties aan de slag! Hopelijk ga ik met mijn fulltime baan genoeg tijd vinden om te kunnen bloggen, maar ik ga er zeker hard mijn best voor doen!

17 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je afstuderen! Ik weet ook nog precies hoe mijn scriptieverdediging was, echt zo spannend! Mooie look, en mooie schoenen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je afstuderen!! En je baan klinkt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een dikke proficiat :) Je zag er trouwens prachtig uit!! :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd, wat een prachtig jurkje heb je aan en wat zit je make-up mooi! Haha, zoals altijd eigenlijk wel hoor! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. aaaah proficiat :D goed gedaan missy! en je ziet er fantastisch uit, as usual

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat super goed zeg, gefeliciteerd! En wat zag je er prachtig uit. Ér staat één foutje in je tekst: maar morgen ga ik wel op één van de locaties aan de salg! (je bedoeld denk slag). xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Van harte gefeliciteerd Michelle! Wat een mooi cijfer! Alle zenuwen zijn nu gelukkig weg he? ;-) Hihi!
    Leuke familie foto's heb je weer gemaakt, De trots straalt er vanaf! :-) Veel succes met je nieuwe baan!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd Michelle! Je hebt er hard voor gewerkt, dus geniet ervan! Wat ontzettend fijn dat je een baan hebt gekregen bij The little Green Bag, in deze tijd is dat echt bijzonder :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat goed! Gefeliciteerd :D

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah wat supergoed van je! Mag je trots op zijn. Gefeliciteerd! En prachtige look heb je gemaakt! X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd met je diploma en natuurlijk met je nieuwe baan. Een acht is een prachtig cijfer, mag je zeker trots op zijn! Ik vroeg me af waar de tas vandaan komt op de laatste foto hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt!! Die tas heb ik van mijn ouders uit Kos gekregen! Maar hij lijkt heel erg op deze van Fab: http://www.thelittlegreenbag.nl/artikel/6017/fab-francy-bag/ :)

      Verwijderen
  12. Gefeliciteerd! Goed gedaan & superleuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super gedaan!! geslaagd met een 8. Iets voor bereiden wordt altijd beloond.
    Wat zullen je ouders supertrots op je zijn. Gefeliciteerd met je baan! Go for it.
    Je hebt een super mooie blog en maakt hele mooie foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Alsnog gefeliciteerd.. wat goed...succes met je werk

    New blogpost: favorites of april

    BeantwoordenVerwijderen