16 aug 2013

Nieuwe Catrice producten!

Toen ik op Live Life Gorgeous las/zag dat de nieuwe Catrice producten in de winkel lagen, kon ik het gisteren niet laten om even een kijkje te nemen! Ik kon me gelukkig inhouden en nam 3 producten uit de nieuwe lijn mee. Ook griste ik een gloss mee, die ik eigenlijk nooit eerder had gezien.








Ten eerste nam ik deze twee prachtige lipsticks uit de nieuwe collectie mee! Ze komen beide uit de Ultimate Colour lijn van Catrice die we allemaal wel kennen. De oranje/rode kleur is in de kleur Sweet Coraline en de bordeaux/paarse kleur is de kleur Matt-erial.

Zoals de naam al zegt is Matt-erial een matte kleur, prachtig want ik hou wel een goede matte kleur. Dit is echt een kleur, die ik ondanks de paarse ondertoon, best draagbaar vind. Ik hou wel van een mooie donkere kleur op mijn lippen en daarbij maakt hij mijn tanden ook nog iets witter, score!



De oranje/rode kleur is ook een winnaar, hij is jammer genoeg niet mat, maar alsnog vind ik het een erg mooie draagbare kleur! Ik had nog geen "oranje" kleur in mijn stash, dus dit is een mooie toevoeging!


Daarnaast kocht ik deze gloss, gewoon als standaard licht roze glosje die ik eigenlijk nog niet had. Zonder shimmers, lekker basic! Het is de Infinite Shine Lipgloss in de kleur 090 Pink Before You Leave.



En als laatste het fotomodelletje van alle producten! Toen ik hem uit het schap pakte (natuurlijk de achterste, want volgens mij kent niemand het tester-laadje van de Catrice, foei!) waren ze allemaal beschadigd. Maar gelukkig kon ik dit pareltje nog net na wat rammelen te pakken krijgen! Deze mooie Liquid Metal Eyeshadow is in de kleur 020 Gold n' Roses!


 

Ik had er wat mindere reviews over gelezen, maar ik vind de pigmentatie prima! Ik vind hem erg lekker zacht en hij brengt fijn aan. Maar morgen volgt de echte test, dan zal ik er een ooglook mee maken. Misschien valt hij nog wel heel erg tegen?

Hebben jullie al producten uit de nieuwe collectie weten te vinden
en wat vinden jullie van deze nieuwe producten, een verbetering of zijn er teveel goede producten weg gegaan?

14 opmerkingen:

  1. Ik vind de Matt-erial prachtig! Staat je ook erg mooi (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lipsticks, daar ben ik erg benieuwd naar. Ik ga vanmiddag even kijken bij het Catrice schap :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. de lipsticks vind ik echt supermooi, vooral de paarse staat je fantastisch, maar ja, bestaat er überhaupt iets dat jou niet staat? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie producten ! En leuke kleurtjes lipstick.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, heel erg leuke dingen!
    Die lipsticks staan je echt prachtig (:

    Liefs, Liese
    PS: ik hou een give-away, doe jij al mee?:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. die eerste lippenstift is echt heel mooi!!

    xxx
    Anouk
    www.stylememories.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie producten heb je gekocht, vooral de oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supermooie producten! En wat staat het je mooi! Leuke blog heb je trouwens, zullen we elkaar volgen?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik Matt-erial Girl net gekocht, door jouw foto's en omdat je bijna dezelfde huidskleur hebt als mij wist ik dat die bij mij ook goed zou staan hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wow mooie kleuren! staat je echt heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen