15 aug 2013

Ik heb een keer iets gewonnen!

Dit is werkelijk de aller eerste keer dat ik iets gewonnen heb. Afgezien van het nieuwe lot dat je krijgt bij het "winnen" met de kinder kerst krasloten. 

Op de leuke blog van mariy josie won ik deze Babyliss krultang van Fonq! Ik had mijn e-mail adres op haar blogpost met deze winachter achtergelaten en toen ik het eigenlijk al vergeten was, kreeg ik bericht dat ik gewonnen had. Ik was werkelijk super verrast en blij. Eindelijk, ik win iets!!


Gisteren kreeg ik deze krultang in een doos van Fonq binnen. Toen de bel ging lag ik stiekem in bed uit te rusten van het eindelijk inleveren van mijn scriptie. Snel trok ik een normale broek aan en rende ik naar de deur waar de bezorger niet meer stond. Omdat ik wist dat dit vast mijn krultang was, rende ik naar de buren waar de bezorger naar toe was gelopen. Toen ik hem vertelde dat ik net iets te laat was, overhandigde hij mijn pakketje, wat een avontuur!



En dit is hem dan! Een mooie krultang van 25mm wat in Amerikaanse maten 1 inch is. Aangezien ik vaak naar Amerikaanse blogs en youtube video's kijk, zie ik vaak dat zij een 1 inch curling iron gebruiken en daar super mooie krullen mee krijgen. Ik wilde er al een tijdje één hebben en nu heb ik er zelfs gratis één!


Ik kon het als mevrouw ongeduld natuurlijk niet laten om hem meteen te gebruiken. Hij stond al op de hoogste stand en zo heb ik hem ook gebruikt. Mijn haar is niet lastig om te krullen maar kan wel wat extra hitte gebruiken omdat mijn haar enorm dik is. Dus hoe sneller, hoe beter!


En dit is het resultaat! Prachtig he! Enorm mooie losse krullen die een beetje een beachy effect geven.


Hier nogmaals een shot van hoe natuurlijk de krullen zijn. Geen strakke krullen, maar een beetje my hair but better. Ik heb namelijk van mezelf al wat slag, maar omdat ik verschillende texturen in mijn haar heb, is het soms een beetje een warboel. Maar met deze krultang ziet mijn haar er prachtig uit. Goed voor een feestje maar ook voor naar het werk/school!

Het eindoordeel
Ik vind het, zoals jullie misschien al merkten een enorm fijne tang. Hij doet zijn werk goed en hij geeft een super mooi effect. Wel moet ik zeggen dat het voor mij altijd nogal een challenge is om mijn haar te krullen. Aangezien ik erg veel haar heb en dit ook nog eens dik is, duurt het een lange tijd voordat alles gekruld is. Ik heb vandaag al mijn haar stukje voor stukje gedaan en ik was bijna drie kwartier bezig.. Dus dat is niet echt iets wat ik elke dag zou willen doen. Maar voor een speciale gelegenheid zal ik hem zeker vaak pakken! 

Zijn jullie ook benieuwd geworden en/of willen jullie deze krultang voor €30.00 kopen? Hier kan je hem vinden op de website van Fonq. Ik raad hem in ieder geval aan!

Wat vinden jullie van het effect? Zouden jullie hem zelf kopen of heb je al een goede krultang?

15 opmerkingen:

  1. Wauw, wat staan krullen je goed! Ik heb al twee goede krultangen, beide van Remington en die zijn super! Hoe lang blijven je krullen zitten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik heb ook een Remington stijltang en die werkt ook erg fijn! De krullen zakte door de dag wel een beetje uit maar bleven er wel heel de dag inzitten! ^_^ Zelfs de volgende dag (nu) zaten ze er nog in. Maar dat komt wel omdat ik van mezelf al slag heb!

      Verwijderen
  2. waauwie staat je super! ziet er echt heel goed uit. Ik heb de pearl wand van remington en die is ook echt geweldig

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Ik win ook nooit iets :) proficiat!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw krullen staan je echt goed! Ondanks dat het geen strakke krullen zijn ben ik ook wel benieuwd hoe dat je staat!:-)



    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ahhh ik ben echt blij dat je het een fijne tang vindt! Ik heb hem zelf ook <3 De krullen staan je echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooo ik zie nu pas dat je gereageerd hebt ^_^ ik mailde je net hihi. Nogmaals bedankt! :)

      Verwijderen
  6. Pretty girl! Het staat je super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk dat je dat hebt gewonnen! Echt een mooie tang en wat een mooie krullen heb je ermee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd, wat een mooi kapsel heb je ermee gecreëerd, echt tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, mooi haar heb je :)

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen