2 jul 2013

OEPS, fake brushes!

Ik heb geen idee meer waar ik deze tip precies tegen kwam, maar mijn interesse was erg snel gewekt! Neppe Real Technique Brushes, tricky, maar omdat ze maar een fractie van de prijs waren van de echte was mijn beslissing al snel gemaakt, bestellen! Altijd jammer dat producten uit landen als China er altijd lang over doen voordat ze binnen zijn, maar dat moet je maar accepteren als je iets voor zo'n kleine prijs op de kop kan tikken!

Natuurlijk zullen ze echte Real Technique Brushes een stuk beter zijn, maar ik kon het niet laten en die zal ik tijdens mijn volgende trip naar Engeland toch wel kopen.


Toen ze binnen waren was ik natuurlijk érg benieuwd hoe ze aan zullen voelen en in gebruik zijn. Ik kreeg twee pakketjes apart van elkaar, met een dag verschil, via de pakketpost binnen. Ze zitten mooi in een doosje verpakt, waar weinig van te begrijpen is omdat alles bijna in het Chinees staat, maar wat moet je begrijpen aan kwasten?!

Wat vind ik ervan?
Ik had de bestelling geplaatst voor een rode variant, maar toen ik ze uit de verpakking haalde bleken ze toch mooi roze te zijn, net als de echte Real Technique Brushes, top! Alhoewel ik nog geen echte in bezit heb, zijn ze voor mijn gevoel wel net een slag kleiner qua de hoeveelheid haren. Daarentegen zijn ze wel heel erg vol en voelen ze enorm zacht aan! Afgezien van de haren die eruit vallen wanneer ik ze spot-clean, vind ik ze erg fijn! Zeker omdat ik voor deze twee bij elkaar €5,00 heb betaald, steal!

De wat meer bollige gebruik ik elke dag als contour kwast en de andere gebruik ik af en toe om foundation aan te brengen. Ik ben fan!



Ben je ook benieuwd geworden en zou je ze ook willen kopen. De verkoper waar ik ze heb gekocht is monterey2012, omdat ze toen daar het goedkoopst waren, maar meerder verkopers hebben ze in de verkoop staan! Mijne zijn in de nummers 1050 en 1052!

Ga je ze kopen of heb je ze al gekocht, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!


10 opmerkingen:

  1. Misschien dat ik deze ook maar eens ga bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik heb ook een fake kwast besteld, hopelijk komt hij snel binnen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah ik ben benieuwd of ze fijn zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Ik ben erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hmm heb veel mensen er enthousiast over gehoord, maar ik blijf toch bij de echte.. maar je foto's meid, niet normaal! prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb ze toevallig van de week ook binnen gekregen, maar de zwarte steel zit wel wat wiebelig op de roze bovenkant. Is dat bij jou ook zo?? Ik wilde meer bestellen, maar als ze allemaal een beetje gammel in elkaar zitten, laat ik het toch maar aan me voorbij gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oo meen je niet. Nee ik heb daar totaal geen last van! Bij mij zijn ze echt stevig, verliezen alleen in het begin wat haren.. Hoeveel had je er besteld? Heb jij ook echte? Dan ben ik wel heel benieuwd hoe het verschil is :)

      Verwijderen
  7. Ik heb er eentje besteld, om te kijken of het wat is. Ik heb ook de echte en wilde graag weten of het wat was. Ik doe binnenkort een battle op mijn blog. Maar ik kan je wel vertellen dat de haren superzacht zijn, bijna net zo zacht als die van Real Techniques. Dus dat is wel een pluspunt :)

    BeantwoordenVerwijderen