21 jun. 2013

Knock On Wood EOTD

In mijn blogpost over de goodies die mijn vriend voor me meenam uit New York liet ik ook het trio van Wet en Wild zien die ik hem gevraagd had mee te nemen.


Vandaag heb ik deze prachtige (eigenlijk voor de herfst) kleuren gebruikt voor mijn ooglook van de dag. Laten we ten eerste kijken naar de pigmentatie van het palletje.Die is wederom weer erg goed. De donker rode bordeaux kleur is erg gepigmenteerd en ook de donker bruine kleur is een mooie kleur voor in de arcadeboog. De roze bovenste kleur is bedoeld voor een highlight op het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoek, maar daar vind ik hem niet echt voor geschikt. Ik vind roze erg snel wat kinderlijk overkomen en zeker gebruikt als een highlight vond ik hem niet bij deze look passen. Daarom heb ik daarvoor in de plaats een champagne kleurige highlighter gebruikt.Ondanks dat de rode kleur voor wat fall-out zorgde werkte de kleuren perfect samen. Doordat de bruine kleur erg goed past bij de bordeaux rode kleur lopen ze erg mooi in elkaar over, zeker in combinatie met mijn enorm fijne MAC 217! 

Wet and Wild in het algemeen
Ik ben erg te spreken over Wet and Wild en ik hoorde dat ze vroeger hun producten ook in Nederland verkochten, maar dat is nu jammer genoeg niet meer het geval. Als ik weer een keer in Amerika ben ga ik zeker even palettes inslaan en misschien ook de andere producten uitproberen. Ik was namelijk al helemaal gek van het Comfort Zone palette waarvan de kleuren ook een geweldige pigmentatie hebben. 

Ook kosten de producten van Wet and Wild erg weinig, maar je krijgt er prachtige producten voor terug! Ik kan niet wachten tot ik ooit weer in de schappen van Target of Wallmart, producten in mijn mandje kan leggen!


7 opmerkingen: