20 apr. 2014

What I've put on my instagram #2

Oké please don't shoot me. Ik weet het, ik weet het, het is al een áardige tijd (understatement) dat ik een update op mijn blog geplaatst heb. Ik moet toegeven dat ik het de laatste tijd druk heb met het managen van mijn werk, sport en ook nog mijn social leven op pijl te houden. Daarnaast vind ik het eerlijk gezegd ook heerlijk om een dagje in de week lekker op mezelf te zijn en niks te hoeven, maskertje op, serie aan en lekker in bed liggen!

Maar op deze paasochtend (Vrolijk pasen allemaal!) vond ik het toch wel weer eens leuk om een "What I've put on my instagram" samen te stellen. Want ik vind het zelf ook erg leuk om terug te kijken op mijn instagram foto's en er wat meer over te vertellen. So, let's start!First, let's start with a little hair update. Op de dag van mijn afstuderen poste ik de linker foto van mijn ombre haar dat ik al in een vorige blogpost aan jullie showde. Maar een tijdje later vond ik het de hoogste tijd om het weer lekker donker te verven, aangezien het ombre verven niet hélemaal naar mijn smaak was gegaan.. Het is nu al een stuk opgelicht, maar ik ben enorm blij met mijn weer lekker donkere manen, is toch meer; mij.

Yay, ik heb een auto gekocht! Eindelijk ben ik niet meer afhankelijk van mijn mama's autotje en kan ik ook trots zeggen dat ik écht een eigen auto heb. Ik ben nogsteeds gek op mijn trouwe maatje.

Ook heb ik een tijdje geleden deze prachtige 60D gekregen! Jammer genoeg niet écht voor mezelf, maar hiermee schiet ik met heel veel plezier plaatjes voor mijn werk. Nu vooral voor ons blog (The Little Green Blog), maar over 3 weken ook voor in mijn fotostudio! Can't wait!


Oké, tijd voor some yummy food! Een tijdje geleden alweer ben ik met twee lieve vriendinnetjes (onder andere Lauriëtte) gezellig bij Vapiano wezen eten en naar de film geweest. Deze memorabele keer ging ik met de trein naar de stad om de torenhoge parkeerkosten te omzeilen, die áardig kunnen oplopen! Maar een groot voordeel hiervan was: Starbucks Caramel Latte! Daarnaast zit ik momenteel in mega sushi fase. Ik ben altijd al fan geweest van sushi, maar nu ik weet hoe ik het zelf moet maken en het steeds beter onder de knie krijg, kan ik er geen genoeg van krijgen. 


Stiekem ben ik een beetje trots op mezelf. Ondanks de grote dot nutella op de linker foto, ben ik de laatste tijd op de goede weg als het aankomt op gezonder leven. Ik probeer absoluut niet af te vallen, maar ik vind het belangrijk om gezond te leven, te sporten en niet álleen maar slecht voedsel in mijn lichaam te stoppen. Daarom eet ik nu regelmatig super voedzame banana pancakes en heb ik bijna twee maanden alleen maar water gedronken!! En dat is niet héel vervelend in deze super gezellig mason jars met vrolijke raspberries!


Als laatste heb ik deze no-makeup selfie post voor jullie, waaronder ik de caption typte: Never skip your cleansing routine! #goodnight. Ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat het méga belangrijk is om je gezicht voor het slapen gaan goed te reinigen. Ik ben gezegend met een redelijk zuivere huid, maar dat komt er mede door dat mijn moeder er altijd op hamerde dat ik altijd mijn makeup er goed af moest halen, met de juiste producten, dus thank you mom <3.

Zo, dit was het weer even voor nu! Ik hoop dat ik binnenkort meer tijd kan vrijmaken om wat meer te bloggen, want stiekem mis ik het best wel!

Question of the day: Have you missed me? Haha kidding: Wat ga jij doen met pasen?

13 opmerkingen:

 1. Jaaaaa, natuurlijk heb ik je gemist! ;) Leuk dat je weer wilt gaan bloggen! Ik ga niet zoveel doen met pasen, vandaag lekker lui zijn en morgen gezellig bij mijn ouders eten. Fijne paasdagen Michelle! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor jou ook een Vrolijk Pasen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ombre vind ik je ook prachtig staan!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa super dat je er weer bent! Leuke foto's en hopelijk weer tot snel :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welcome back! Lang geleden inderdaad hihi! Jij ook een fijne pasen, en leuke foto's! Je donkere haar staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke foto's allemaal! en gefeliciteerd met je auto :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Je haar is zo prachtig! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke blog heb je! Ik volg je nu op Bloglovin' ^^ Vandaag hou ik een link party op mijn site waar je je artikelen promoten! Doe je mee?

  BeantwoordenVerwijderen